ANKETA: Prezidentská superdebata. Podívejte se, kdo z hostů byl podle vás v diskuzi nejlepší

V první předvolební superdebatě pořadu Hledá se prezident se spolu utkali Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef Středula a Tomáš Zima. Z argumentačního souboje vyšel podle diváckého hlasování jako vítěz Jaroslav Bašta. Na druhém místě se umístil Pavel Fischer a třetí příčku obsadil Karel Diviš.

Kdo z hostů byl podle vás v debatě nejlepší? Diváci u obrazovek měli opět možnost hlasovat pro kandidáta, který v diskuzi předvedl nejpřesvědčivější výkon. Anketu na našem zpravodajském webu CNNPrima.cz vyhrál s 36,6 % hlasů Jaroslav Bašta. Na druhém místě se s celkovým počtem 29,6 % hlasů umístil Pavel Fischer a třetí příčku obsadil Karel Diviš s výsledkem 17,5 % hlasů.

Podle součtu hlasů z webové ankety i z SMS zpráv zvítězil rovněž Jaroslav Bašta s počtem 47,37 % hlasů. Na druhém místě se umístil Pavel Fischer s 27,56 % hlasů a třetí skončil Karel Diviš s 11,62 % hlasů.

Moderátoři Terezie Tománková a Petr Suchoň přivítali v novém studiu, ve kterém nechybělo hlediště s publikem, šestici kandidátů s nižšími preferencemi podle aktuálních předvolebních průzkumů.

Ve středu 11. ledna odvysílají CNN Prima NEWS a Prima druhou superdebatu s papírovými favority voleb. Kandidáti, kteří postoupí do případného druhého kola, se na televizních obrazovkách opět střetnou 25. ledna.

Tagy: