Při požáru domu v Anglii zemřela žena a tři děti. Zraněného muže policie podezírá z vraždy

Při požáru domu v britském Bradfordu zemřela žena a tři děti, policie zadržela na místě podezřelého muže (21. 8. 2024).

Při požáru domu v Anglii zemřela žena a tři děti

Vyšetřování možné vraždy zahájili policisté z anglického města Bradford. Při požáru domu během noci na středu tam zemřela 29letá žena, tři těžce zraněné děti zemřely po převozu do nemocnice. Na místě byl zatčen pro podezření z vraždy 39letý muž, kterého následně převezli do nemocnice s vážnými poraněními. Píše o tom web Sky News.

Přivolaní policisté a hasiči dorazili k požáru domu po druhé hodině v noci na středu. Žena byla prohlášena za mrtvou přímo na místě tragédie, informuje web Sky News.

K TÉMATU: Útok ve škole na západě Bosny si vyžádal tři mrtvé. Střílet měl zaměstnanec, zabil i ředitele

Záchranáři převezli do nemocnice vážně zraněné děti – devítiletou dívku, roční holčičku a pětiletého chlapce. Všechny po převozu zemřely. Na místě policisté zatkli muže, kterého podezřívají z vraždy. S kritickými zraněními byl poté předán do péče lékařů.

„Jde o naprosto zničující tragédii, během níž přišly o život tři děti a žena,“ uvedla šéfka tamních kriminalistů Stacey Atkinsonová. „Myšlenkami jsme s jejich rodinou, blízkými a přáteli,“ dodala.

Z prvotního šetření podle ní vyplývá, že požár byl založen úmyslně. „Proto jsme zadrželi muže podezřelého z tohoto činu. Kvůli závažným popáleninám zůstává v nemocnici,“ sdělila Atkinsonová.

Rodina obětí je již v péči odborníků. Šéfka kriminalistů rovněž informovala, že její lidé na případu spolupracují s místními policisty a zajišťují okolí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražda v Kunratickém lese? Místo spojené se zločiny i dávnou záhadou opět zaměstnává policii

Tagy: