Příčina smrti herečky Postlerové? Stěžovala si na těžký postcovidový syndrom

Simona Postlerová patřila mezi uznávané herečky a dabérky.

Zemřela Simona Postlerová

Smrt herečky a dabérky Simony Postlerové, která zemřela ve věku 59 let, byla nečekaná. Měla před sebou spoustu dalších uměleckých projektů a nasmlouvané práce. Před smrtí si stěžovala na zdravotní problémy, které ji trápily. Kvůli nim se doslova ztrácela před očima.

Na premiéře komedie Vy nejste žena, pane! v prosinci 2022 v Divadle Radka Brzobohatého, v níž účinkovala, bylo na Simoně Postlerové patrné, že výrazně zhubla. Jak tehdy vysvětlovala, úbytek na váze nebyl dobrovolný, stály za ním vážné zdravotní problémy. „Měla jsem docela těžký postcovidový syndrom, trvalo to asi měsíc a půl, a měla jsem i zápal plic, takže mi váha spadla,“ svěřila se přítomným novinářům.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Velkou láskou Simony Postlerová byl herec Ivan Trojan. Žili spolu šest let. Rozchod byl pro oba velmi bolestný

Herečka si přitom celý život zakládala na životosprávě a zdravém životním stylu. „Jím střídmě a zdravě. Hodně ovoce a zeleniny, žádné uzeniny. Nemám ráda pocit těžkosti v žaludku. Důležitý je pro mě také spánek a pohyb,“ popisovala před lety redaktorovi CNN Prima NEWS. Milovala život a radovala se z každého dne.

Pracovala do poslední chvíle. Čekalo ji natáčení seriálu

Simona žila svou rodinou, starala se o syna Damiána, kterému byl diagnostikován Aspergerův syndrom a schizofrenie. Byla šťastná za svou práci, která pro ni zároveň byla koníčkem. Pracovně aktivní byla do poslední chvíle. Účinkovala v divadle, v dabingu, v rozhlase a měla před sebou natáčení v připravovaném seriálu TV Prima, na které se velmi těšila.

Simona Postlerová byla nalezena mrtvá ve svém pražském bytě. Na adresu hereččina bydliště vyrazila policie a záchranná služba v neděli odpoledne. Podle zatím dostupných informací zemřela přirozenou smrtí.

Tagy: