Pokousaný Marpo: Ve hře je pokuta, neřeším. Takovou bitku neviděli ani policisté, řekl rapper

Případ rappera Marpa, kterého v říjnu pokousal při potyčce kvůli jízdě v protisměru jiný řidič, se podle jeho vlastních slov nijak nevyvíjí. Incidentem se sice zabývá přestupková komise a ve hře je i pokuta, ale sám hudebník věc nijak neřeší, uvedl pro redakci Prima Ženy. Na kuriózní konflikt však prý nejspíš nikdy nezapomene. V bitkách zažil mnoho zbraní, ale s využitím zubů se setkal poprvé. Kousance prý pobavily i přivolané strážníky.

„Případ se zatím nijak nevyvíjí,“ uvedl pro web Prima Ženy známý rapper. „Celá věc jde přes přestupkovou komisi a většinou je z toho nějaká pokuta. Nic se zatím nepohnulo a já to neřeším,“ přisvědčil hudebník.

K TÉMATU: Vášnivý akvarista rapper Marpo touží po „zlaté rybce“ za 40 tisíc korun

Na bizarní vyústění slovní přestřelky prý ale nezapomene nejen on sám, ale ani přivolaní policisté. „Policisté si vyfotili moje klouby a tak dále, aby viděli, jestli jsem někoho opravdu napadl, nebo ne,“ řekl redakci Prima Ženy. Poté, co strážcům zákona ukázal potetovaný hřbet ruky, se prý společně zasmáli. „Ale spíš se pobavili nad tím kousancem, něco takového nezažili,“ dodal Marpo.

„Zažil jsem v potyčkách různé druhy zbraní, ale tohle ještě ne. Sám jsem tedy nevěděl, co dělat,“ dodal.

Hudebník musel být poté, co na něj muž zaútočil v souvislosti s jízdou v protisměru, ošetřen v nemocnici. Řidič, který označil za agresora naopak Marpa, ho totiž při bitce kousnul. Svůj dopravní přestupek později rapper uznal na sociálních sítích. Podle svých slov spěchal vyzvednout dceru, které nebylo dobře. Do jednosměrné ulice v obci Tuchoměřice proto prý vjel ve spěchu.

Že by však zaútočil jako první, výrazně popřel. „Pán si mě začal natáčet. Dokonce přišel k mému autu a začal mě z něj tahat,“ sdělil svým fanouškům. Rapper se podle svých slov bránil a při tom srazil druhého aktéra na zem.

Rozlícený řidič se mu měl ihned nato zakousnout do bicepsu. „Nic takového jsem v životě nezažil. Vrčel na mě, začal mě škrábat, strkal mi prsty do očí. V sebeobraně jsem pána vzal a hodil ho na zem. Dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní,“ popsal rapper s tím, že muže následně varoval, „ať se na to vyse*e, jinak to dopadne zle“.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

Tagy: