Tragédie v rodině slavného komika. 32letý syn se náhodou předávkoval, našli ho v koupelně

Ve věku 32 let náhle zemřel syn uznávaného komika, scenáristy a herce Dany Carveyho – Dex. Smutnou zprávu sdílel umělec na svém Instagramu. Podle informací amerických médií nalezli záchranáři Dexe v zamčené koupelně a už mu nedokázali pomoc. Příčinu úmrtí potvrdí pitva, rodina ale má vzhledem k okolnostem jasno.

„Včera v noci nás zasáhla nesmírná tragédie. Náš milovaný syn Dex zemřel na náhodné předávkování. Bylo mu 32 let,“ uvedl umělec v rodinném prohlášení, které sdílel na svém Instagramu v pátek ráno. Během svého života toho nejstarší syn uznávaného komika a herce zvládl nespočet.

„Byl nesmírně talentovaný, ať už šlo o hudbu, umění, film, nebo stand-up comedy. Miloval život a každý, kdo s ním strávil čas, ho miloval také. Ze všeho dělal zábavu. Nejvíc však miloval svou rodinu, přátelé a svou přítelkyni Kaylee,“ pokračuje Carvey v prohlášení.

ČTĚTE TAKÉ: Byl součástí naší DNA. Díky tobě se z nás stala rodina, vzkázali Perrymu Rachel a Ross

Podle informací webu TMZ to byla právě partnerka, která v noci zalarmovala záchranáře, aby přijeli do jejich domu – sama se nacházela mimo město. Dex měl být zamčený v koupelně, na záchranáře nereagoval. Následně se ho zdravotníci snažili oživit, jejich snahy však byly marné. Na místě měl být prohlášen za mrtvého. V případu byla nařízena pitva, jejíž výsledky nebyly dosud zveřejněny.

Syny chtěl v kariéře podporovat

„Dex byl skvělou osobou. Jeho ručně vyráběná přání jsou pokladem. Navždy nám bude chybět,“ zdůraznil Carvey s manželkou Paulou a druhým synem Thomasem. „Každý, kdo bojuje se závislostí nebo miluje někoho, kdo je závislý, je v našich srdcích a modlíme se za něj,“ dodala rodina.

Carvey si byl se svým prvorozeným synem velmi blízký. Dex šel dokonce v otcových stopách. Co se komedie týče, v poslední letech se ponořil do světa stand-upu. Dokonce předskakoval svému otci ve speciálu, který v roce 2016 Carvey uvedl na streamovací platformě. Vlohy k rozesmávání ostatních má po otci, jenž je fanouškům známý zejména ze skečového pořadu Saturday Night Show. Za ten byl pětkrát po sobě nominován na cenu Primetime Emmy i druhý syn Thomas. Carvey o svých synech vždy mluvil s láskou a chtěl jim pomoci v jejich kariéře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Českem otřásla náhlá smrt držitele zlaté medaile z Nagana.

Tagy: