To nej z „královské párty“: Sladká reakce princátek na Alžbětino video, Charles dojal

Takzvaná Platinum Party At The Palace, která se konala v sobotu v Buckinghamském paláci, přinesla několik úsměvných momentů. Kromě toho, že se na akci předvedla řada umělců, osazenstvo také překvapilo video přímo s královnou. Nejen to pobavilo i samotnou královskou rodinu.

Třetí den čtyřdenních oslav 70 let Alžběty II. na trůnu se nesl i v duchu koncertu. Ten připravila britská stanice BBC a Buckinghamský palác a vystoupila na něm řada známých osobností. Od skupiny Queen se zpěvákem Adamem Lambertem až po skladatele Hanse Zimmera.

Notoricky známá píseň?

A melodické písně nenechaly klidnými ani členy královské rodiny. Princ William a princ George si na sobotním koncertu Platinum Party in the Palace dokonce zazpívali písničku Sweet Caroline. Britská média jejich prozpěvování, které zachytily kamery, označila za roztomilé. To podtrhl i fakt, že ne všechna slova malý princ George znal.

Královská rodina seděla v královské lóži v popředí. I když se zdálo, že prince George koncert tolik nezajímá, zpěvák Rod Stewart ho britskou fotbalovou hymnou zaujal. Píseň Sweet Caroline se pravidelně hraje k povzbuzení fanoušků na britských fotbalových zápasech. William je navíc prezidentem Fotbalové asociace a je pravděpodobně největším fotbalovým fanouškem z celé královské rodiny.

Chyběla, ale vykouzlila úsměvy

Pobavili se ale i všichni další hosté. Koncert totiž odstartoval snímek, který v naprostém utajení natočila před několika měsíci královna. Ve vtipné skeči jí dělá společnost animovaný medvídek Paddington, celou si ji můžete pustit pod tímto odkazem.

Roztomilý medvídek, který byl dotvořený počítačem, zjistil, že britská panovnice sdílí jeho lásku k marmeládovým sendvičům. Alžběta II. ho ve skeči vytáhne ze své úhledné kabelky. „Já ho nosím tady,“ dodá.

Překvapivý moment rozesmál snad všechny v osazenstvu, nejvíce ale ty nejmenší. Princezna Charlotte i princ George neskrývají úžas ani široký úsměv, což dokládají i snímky. Ty nyní kolují po sociálních sítích a těší se popularitě.

Mezi dojemné momenty pak patřilo vystoupení Prince Charlese, který vzdal královně hold. „Vaše Veličenstvo, byla jste s námi v obtížných časech. Smějete se a pláčete s námi a především jste tu pro nás po celých těch 70 let. Slíbila jste, že budete sloužit celý život, stále to plníte. Proto jsme tady,“ uvedl třiasedmdesátiletý princ Charles.

Tagy:
Alžběta II. koncert královská rodina Queen Hans Zimmer Buckinghamský palác William, princ z Walesu George, princ z Cambridge Adam Lambert Alicia Keys Rod Stewart