Nehorázná smůla Moraty: Při oslavách ho nakopla ochranka, ukazují záběry. Může přijít o finále

Kapitán španělské reprezentace Álvaro Morata může přijít o finále fotbalového Eura. Po úterní výhře nad Francií mu člen ochranky při oslavách podkopl nohy poté, co se snažil chytit fanouška, který vnikl na hřiště. Po sociálních sítích se nyní šíří video, na kterém je incident zachycen. Je na něm také vidět, jak útočník Atlética Madrid kulhá.

Ve čtvrtečním semifinálovém zápase proti Francii byl Morata vystřídán v 76. minutě. Výhru 2:1 po skončení utkání slavil se svými spoluhráči u fanoušků. V ten moment na hřiště ale vnikl jeden z diváků, který se zřejmě snažil pořídit si fotografii se španělskými hráči, informuje web Sky News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kousání nehtů, hlava v dlaních a bouřlivé oslavy. Princ William zaujal emocemi na tribuně

Okamžitě proto zareagovala ochranka. Jeden z jejích členů běžel k fanouškovi, když nešťastně uklouzl a kopl Moratu do nohy. Na záběrech, které se následně začaly šířit po sociálních sítích, je vidět, jak španělský útočník kulhá a nemůže na nohu došlápnout.

😬 Člen ochranky po zápase nechtěně zajel do kapitána Španělska Alvara Moraty, který následně odkulhal do kabiny… 🤦‍♂️

Posted by Sportovní Hlášky on Tuesday, July 9, 2024

Trenér Luis de la Fuente ale doufá, že nejde o nic vážného. „Álvaro... Musíme počkat a uvidíme zítra. Věříme, že to nic není. Bolí to, ale myslíme si, že to nic není,“ uvedl trenér španělské reprezentace podle webu Independent.

Incident na sociálních sítích rozebírají i čeští fanoušci. „No jestli ho tohle bude stát finále, tak je to největší smolař na světě,“ napsal jeden z nich. „Pořadatelsky zatím ‚bezvadně‘ zvládnutej turnaj,“ komentoval ironicky další. „Bez balónu, jasná červená,“ vtipkoval další uživatel.

Španělsko se v nedělním finále Eura 2024 utká buď s Anglií, nebo s Nizozemskem. Díky svému vítězství se stalo prvním týmem, který na Euru vyhrál šest zápasů za sebou, aniž by kopali penaltu.

Francii poslal v Mnichově do vedení v deváté minutě Randal Kolo Muani, v 21. minutě ale vyrovnal Lamine Yamal, jenž čtyři dny před 17. narozeninami překonal Pelého rekord z mistrovství světa 1958 a stal se nejmladším střelcem v historii velkých turnajů. Obrat záhy dokonal Dani Olmo, se třemi góly a dvěma asistencemi nový lídr tabulky střelců.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vondroušová s Muchovou se oblékly do olympijského. Upozorňují na jeden problém

Tagy: