Broadway zahalil smutek. Slavný producent podlehl nádoru, pracoval i s Liamem Neesonem

Divadelní svět zasáhla smutná zpráva. Po krátkém boji s rakovinou zemřel ve věku 49 let legendární broadwayský producent Adam Epstein. Podle webu Daily Mail o tom informovala jeho rodina.

O úmrtí producenta Adama Epsteina informovala rodina v příspěvku na Facebooku. Broadwayský producent zemřel v úterý v nemocnici Adventist Health v kalifornském Glendale. „S hlubokým zármutkem a nejtěžším srdcem oznamuji, že můj milovaný bratr a nejlepší přítel Adam Epstein zemřel. Adam, kterému by 7. září bylo 50 let, tragicky prohrál velmi krátký, ale neuvěřitelně vyčerpávající boj s nádorem na mozku. Celá moje rodina je z jeho ztráty zdrcená a v šoku. Včera po jeho smrti zemřela i velká část mého já a nedokážu si představit svět, ve kterém žiji bez něj,“ napsal Adamův bratr Brett na Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rapper Travis Scott v problémech. V Paříži se popral s vlastní ochrankou, skončil ve vazbě

Dodal, že bude muset nějak jít dál. „Adame, je mi velkou ctí, že jsem tě mohl nazývat svým bratrem. Nikdy už nebude nikdo jako ty. Byl jsi skutečný unikát. Budeš mi navždy chybět a nebyl bych tím, kým jsem dnes, kdybych tě neměl ve svém životě. Byl jsi úžasným bratrem naší mladší sestry Logan Epsteinové a také výjimečným švagrem mé ženy Natalie Epsteinové. Jsem tak vděčný, že Hazel a Oliver poznali svého „strýčka Addyho“, a slibuji ti, že Sophie a malá Lucy také poznají, jak neuvěřitelný člověk jsi byl,“ sdělil producentův bratr.

It's with profound sadness and the heaviest of hearts that I announce the passing of my beloved brother and best friend...

Posted by Brett Garrison Epstein on Wednesday, August 14, 2024

V příspěvku neopomenul ani rodiče. „Srdce mi puká, protože žádný rodič by nikdy neměl přijít o dítě, ať už je v jakémkoli věku. Mami a tati, i když jsem teď váš jediný syn tady na zemi, Adam je navždy s vámi prostřednictvím mě, mých dětí a v srdcích a vzpomínkách nás všech. Adame, miluji tě,“ uzavřel.

Epstein získal cenu Tony za produkci hry Hairspray ještě před dosažením 30 let a další nominace za práci na obnovených inscenacích Amadeus a The Crucible, informoval web Daily Mail.

Podle nekrologu v časopise Hollywood Reporter začínal Epstein na Broadwayi jako stážista a poté pracoval jako producent. V roce 1998 produkoval obnovenou hru Arthura Millera „Pohled z mostu“, která získala cenu Tony, a v roce 1999 pak „Amadea“ s Michaelem Sheenem v hlavní roli. V roce 2002 spolupracoval s Liamem Neesonem a Laurou Linneyovou ve hře „The Crucible“ a poté adaptoval pro jeviště film Johna Waterse „Hairspray“ z roku 1988.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Fialová a Tománková si zamilovaly Itálii. Moderátorky prozradily, na co u moře nabírají sílu

Tagy:
nemoc zdraví rodina film společnost Facebook celebrity hodnoty Daily Mail producent Glendale umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Adventist Health