Ranní vysílání CNN Prima NEWS čeká změna. V pondělí se představí nová moderátorská dvojice

Nová moderátorská dvojice Daniela Habešová a Marek Kafka

Nová moderátorská dvojice

Daniela Habešová a Marek Kafka jsou ostřílení novináři. A právě to z nich činí ideální moderátorský tým, který se nyní stal posilou ranního pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Daniela s Markem si okamžitě skvěle sedli. „Pevně věřím, že to bude pecka. Ona už to pecka byla, takže jen doufám, že to divákům předáme a že to z nás bude cítit,“ nechal se slyšet Kafka. „Myslím, že máme s Markem společný smysl pro humor. Jak říkal sám, sedli jsme si a myslím, že to bude jenom dobré,“ doplnila ho Habešová.

ČTĚTE TAKÉ: Moderátorka Fialová vzpomíná na televizní pravěk: Stála jsem na koši a poslouchala Ježíše

„U obou moderátorů vidím velké plusy v tom, že mají velké zkušenosti z terénu, jsou zkušení novináři v poli. Proto chceme, aby tyto zkušenosti předali i do moderace a rozhovorů s hosty ve studiu,“ vysvětlil šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Tomáš Vojáček.

Nové tváře jsou součástí změn, které ranní relaci na CNN Prima News čekají. „Chceme, aby byl Nový den ještě víc zpravodajský než doposud, aby byl zpravodajskou jedničkou rána a diváci opravdu věděli, že u nás najdou vše, co potřebují pro start dne,“ dodal Vojáček.

A kdy novou moderátorskou dvojici čeká společná premiéra? Poprvé budou diváci s Danielou Habešovou a Markem Kafkou vstávat v pondělí 4. prosince v 5:55.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Syn Evy Perkausové oslavil první narozeniny. Moderátorka odtajnila Killiankovu tvář

Tagy: