RECENZE: Jaká je česká hra s Chuckem Norrisem? Hodnotíme Crime Boss: Rockay City

Ovládnout americké podsvětí není žádná hračka. Dvojnásob to platí pro českou akční hru Crime Boss: Rockay City, kde se v hlavních rolích protočí devadesátkové hvězdy filmového plátna od Chucka Norrise po Kim Basingerovou. Nakolik se podařila střílečka z dílen brněnských Ingame Studios? To zhodnotíme v recenzi herního pořadu CNN Prima Gaming, který můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo zde na webu cnnprima.cz. Reprízy pak běží každou sobotu ve 22:40.

Vloupačky, přepadávání a boj o trůn organizovaného zločinu. V mnoha ohledech připomíná ambiciózní titul českých vývojářů kultovní GTA: Vice City, a přinejmenším ho atmosférou fiktivního amerického Miami umně dohání. Co do hereckého obsazení vsadili autoři na velké filmové hvězdy, jakými jsou kromě zmíněného „nesmrtelného“ Norrise a Basingerové, také Danny Trejo, Danny Glover či Michael Rooker.

Jak je na tom ale hratelnost či obsah? A co technická stránka? Jak uznávají moderátoři Michal Kabele a Jan Hrušovský, zde by si hra zasloužila trošku více péče. Jejich podrobné dojmy z hraní si můžete pustit ve videorecenzi výše.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Střelba o půl milionu korun. V CNN Prima Gaming ukážeme, kdo ovládl pražské finále v CS:GO

Ovládnutím virtuálního podsvětí jsme ale neskončili. Štáb pořadu CNN Prima Gaming totiž zavítal přímo do brněnských Ingame Studios, kde vyzpovídal šéfa vývoje Jaroslava Koláře a poslechl si řadu zajímavostí ze zákulisí vzniku hry Crime Boss. Reportáž si můžete pustit v nejnovějším díle z 9. května 2023.

Herní pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každé úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS či přímo na webu cnnprima.cz, kde najdete také archiv odvysílaných epizod. Reprízy se vysílají každou sobotu ve 22:40. Nejnovější díl můžete zhlédnout níže:

Tagy: