Řidič audi smetl přístřešek i šachtu. Skončil s hranolem zabodnutým v čelním skle

Policisté Olomouckého kraje vyšetřují nehodu, která se stala na silnici mezi Zábřehem a Leštinou. Řidič Audi Q7 jel zřejmě vysokou rychlostí, dostal smyk a porazil vše, co mu přišlo do cesty. Narazil do přístřešku u cyklostezky, šachty vodovodu a kovového zábradlí. Jeho zběsilá jízda skončila ve zoraném poli, kde měl přední sklo proražené dřevěným hranolem.

Nehoda se udála ve středu pravděpodobně kolem půl druhé ráno. „Řidič jedoucí ve směru ze Zábřehu na Leštinu měl zcela jistě těžkou nohu na plynu. Při průjezdu táhlou levotočivou zatáčkou dostal smyk a s vozem vyjel vpravo mimo silnici, kde poškodil dopravní značení a postupně narazil do dřevěného přístřešku u cyklostezky, šachty vodovodu a kovového zábradlí,“ popsala incident tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Jiřina Vybíhalová.

Poté se vozidlo řítilo přes odbočku k Rájci. „Jeho jízda skončila až ve zoraném poli,“ dodala.

Havarovaný vůz policisté zajistili a v současnosti se zabývají veškerými okolnostmi, za kterých k havárii došlo. „Způsobenou škodu jsme předběžně vyčíslili na půl milionu korun,“ upřesnila Jiřina Vybíhalová.

Tagy: