Řidič pod vlivem drog a alkoholu projel stanem s automaty, čelí obvinění z opilství

Auto projelo stanem

Opilý muž projel stanem plným jídelních automatů. Neuvěříte, z čeho byl obviněný

Opilý muž na Karlovarsku projel se svým vozidlem stanem plným jídelních automatů. Řidič, který byl navíc pod vlivem drog, se následně dal na útěk, při kterém dvakrát přebrodil řeku. Nakonec skončil v rukách policistů, kteří jej obvinili z trestného činu opilství.

Muž najel do stanu s jídelními automaty na jednom z veřejných parkovišť v Karlových Varech letos v dubnu. Po nárazu se rozhodl utéct. Dostal se až k řece kousek od stanu, kterou nejprve přeplaval na druhou stranu, ale následně se vrátil zpátky. Pak se pokusil ukrýt mezi několika blízkými panelovými domy, až tam ho našli policisté.

„Policisté s mužem provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivní. Pozitivní u něj vyšel i test na drogy,“ řekla pro CNN Prima NEWS mluvčí Policie ČR Kateřina Krejčí.

Řidič, který měl mít v těle pervitin a kokain, po zadržení vyšetřovatelům tvrdil, že se cítil pronásledovaný a bál se o svůj život. Podle Krejčí policisté také zjistili, že chtěl nejspíš spáchat sebevraždu.

Škoda byla vyčíslena na dva a půl milionu korun. Policisté pak muže obvinili z trestného činu opilství. Nyní mu hrozí tři roky za mřížemi.

Tagy: