Rodiče mají zajímavý toxický vztah, říká Anička Slováčková. Promluvila i o vlastní svatbě

Když ale má energii, snaží se stále vystupovat a dělat radost svým fanouškům.

Anna Slováčková promluvila o nemoci a toxickém vztahu svých rodičů

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková začala veřejně mluvit o svatbě. Objevila se mimo jiné i na premiéře dokumentu o svém otci Felixi Slováčkovi. Ten prý vždy plnil své otcovské povinnosti na sto procent vzhledem k ní i synovi Felixovi Slováčkovi mladšímu. Vztah jejich rodičů je ovšem podle ní „zajímavě toxický“, ač zažívají bouřlivá období, nakonec bez sebe nedají ani ránu.

Známý saxofonista prý natáčel biografický snímek déle než rok. Vždy, když s ním chtěla dcera trávit čas, byl prý někde na natáčení. „Nic bližšího o tom nevím, táta byl tajemný jako hrad v Karpatech,“ pronesla s pobavením.

ČTĚTE TAKÉ: Po návratu jsem si dala řízek, říká česká Miss World. Prozradila své plány i recept na krásu

Podle svých slov má ovšem jinak výborného tátu. „Nikdy bych ho nevyměnila. Ke mně jako dceři se choval vždy s láskou, mám k němu obrovskou důvěru. Pro mě a pro bráchu se snažil vždy udělat všechno, co bylo v jeho silách,“ popsala.

Přiznala, že komplikovaný vztah rodičů se prý i odrazil na jejím duševním zdraví. „Několikrát jsem jim už říkala, jestli se na to nechtějí vykašlat, že by nám bylo mnohem lépe. Jenže oni jsou oba držáci, pořád se milují. I když se vzájemně štvou, jsou jako dva nejlepší kamarádi, kteří bez sebe nedokážou fungovat. Mají opravdu zajímavý toxický vztah,“ popsala složité rodinné zázemí.

Hudebnice promluvila i o svém vztahu a případné svatbě. „Jestli nepřijde žádost o ruku, požádám přítele já sama. Řekl mi, že jestli ho připravím o vlastní příležitost, tak ho naštvu. Musím to respektovat a doufat, že to udělá,“ svěřila se redakci Showtime.

Ve svém okolí má prý mnoho přátel, kteří vstupují do manželství. Svatba je tak prý téměř každodenním tématem. „Svou vlastní bych chtěla i proto, že bych se sešla s partou, se kterou se nedokážeme sejít v plné sestavě,“ poznamenala.

Jak Anička prožívá další léčbu? Více se dozvíte ve videu výše.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Razie u slavného rappera. Agenti mu zdevastovali dům, čelí podezření ze sexuálního deliktu

Tagy: