Ronaldo vynechá po smrti syna ligový šlágr. Rodina je nejdůležitější, vzkázal Manchester

Cristiano Ronaldo má další sochu. Vzdát hold se mu rozhodli v daleké Indii.

Tragédie v rodině hvězdného Ronalda. Při porodu zemřelo jedno z dvojčat

Hvězdný fotbalista Manchesteru United Cristiano Ronaldo vynechá po úmrtí jednoho ze svých novorozených dvojčat úterní dohrávku 30. kola anglické ligy v Liverpoolu. „Rudí ďáblové“ o absenci portugalského lídra týmu informovali na klubových webových stránkách.

Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodríguezová v pondělí na sociálních sítích uvedli, že zemřel chlapec a že jim v náročné situaci pomáhá hlavně narození holčičky.

„Je to ta největší bolest, jakou může jakýkoliv rodič cítit. Jen narození naší dcerky nám dává sílu prožít tuto chvíli s trochou naděje a štěstí,“ napsal 37letý fotbalista.

„Jsme touto ztrátou zničeni a žádáme o soukromí v této těžké době. Náš chlapečku, jsi náš anděl. Vždycky tě budeme milovat,“ vzkázal Ronaldo svému zemřelému synkovi.

Na půdě Liverpoolu nenastoupí

Jeho současný zaměstnavatel, anglický velkoklub Manchester United, přišel v úterý s očekávanou zprávou. „Rodina je nejdůležitější ze všeho a Ronaldo je v této nesmírně těžké chvíli se svými milovanými. Potvrzujeme, že nezasáhne do večerního utkání s Liverpoolem na Anfieldu,“ napsal celek na svých webových stránkách.

You have our complete love and support, Cristiano Ronaldo ❤

Posted by Manchester United on Tuesday, April 19, 2022

United patří v neúplné ligové tabulce páté místo, Liverpool je druhý o bod za dalším manchesterským týmem a obhájcem titulu City. Ronaldo naposledy v sobotu nastřílel hattrick při ligovém vítězství 3:2 nad Norwichem. Sedmatřicetiletý kanonýr v této sezoně celkem zaznamenal 21 soutěžních gólů, z toho 15 ligových.

Tagy: