Široká rodina Petra Rychlého: Ani nevíme, že se někomu narodilo dítě, smál se hercův syn

Rodina herce Petra Rychlého je samý samorost

Rodina herce Petra Rychlého je široká, a tak v ní najdete vedle herce třeba i novináře či tenistu. Část klanu se nyní sešla v Show Jana Krause. Hosté oblíbeného pořadu redakci Showtime prozradili, že se už jen těžko orientují v tom, kdo co dělá.

Kompletní rodina herce Rychlého se vidí většinou jen u štědrovečerního stolu. Nebylo tak vůbec jednoduché je ve větším počtu dostat do pořadu Show Jana Krause. Najít společný termín trvalo čtvrt roku.

„My se samozřejmě stýkáme, ale takhle úplně v kompletní sestavě, tak jsou to vlastně jenom Vánoce,“ přiznal Rychlý. „Akorát tu bude chybět rybí polévka,“ vtipkoval Petrův syn Matěj Rychlý, který je moderátorem CNN Prima NEWS.

Divadlo, reportáže a tenis

Když se už společně rodina sejde, o společná témata prý není nouze. „My máme téma divadlo, to je nonstop, tak to je příjemné. Jinak se snažíme zorientovat, kdo se kde nachází, kdo co dělá. Teď se mi narodilo další dítě, to táta to také zjistil nedávno,“ popsal se smíchem herec Ondřej Rychlý.

„Je to pravda, bavíme se o práci. Třeba Matěje jeho práce neskutečně baví a jsem rád, že se v tom našel,“ sdělil hrdý otec. A někdy mu i pomůže. „Když jsem začal číst zprávy v pořadu Nový den, tak jsem potřeboval pomoct, protože nemám vycvičený hlas a táta má, takže se mnou pracoval a bylo to super. Dostal jsem několik intenzivních kurzů,“ vyprávěl Matěj.

Nejmladší syn sice nese křestní jméno otce, avšak nejde v jeho šlépějích. „Studuji a hraji tenis, takže jsem sportovec,“ sdělil Petr Rychlý mladší. Přiznal však, že si herectví vyzkoušel.

„Už jako menší jsem hrál v divadle takovou menší roličku. Přivázali mě na nějaká lana a dělal jsem tam ptáčka. Bylo mi třeba osm, hrál jsem tam párkrát, a pak už jsem vyrostl a nevzali mě. A nějak mě to ani neláká,“ dodal.

Tagy: