Sázkaři již mluví o předčasných volbách, říká Sochor. Jaká politická klání nejvíce lákají?

Volby (ilustrační foto)

Jak táhnou mezi sázkaři krajské volby?

Mezi sázkaři se hovoří o předčasných sněmovních volbách, řekl ve vysílání CNN Prima NEWS vedoucí komunikace skupiny Tipsport Václav Sochor s tím, že čerstvě vypsaný kurz je velmi atraktivní. Popsal rovněž, proč mají lidé v případě voleb šanci na větší výhru než u sportu a jaká politická klání jsou mezi účastníky soutěže nejpopulárnější.

Sochor zmínil, že společnost před několika hodinami vypsala kurz na to, zda dojde ještě v tomto roce k předčasným sněmovním volbám. „Vzhledem k tomu, jak krátce existuje, jde o atraktivní sázku mezi účastníky. Vsadilo si již několik stovek lidí,“ přiblížil v pořadu Nový den.

ČTĚTE TAKÉ: Porušil Fiala koaliční smlouvu? Jsem ve zvláštní situaci, nevím o jiném postupu, hájí se

Šance, že k hlasování o podobě dolní komory proběhnou ještě letos, je podle něj 20:1. Sázet na politiku je podle vedoucího komunikace v posledních letech velký trend. „V přímé volbě prezidenta minulý rok jsme zaznamenali až čtyřnásobný nárůst oproti předchozímu klání mezi Jiřím Drahošem (STAN) a Milošem Zemanem,“ připomněl.

Sázkaře prý nejvíce táhnou české parlamentní a prezidentské volby, velký zájem je o stejná hlasování ve slovenské politice. „V neposlední řadě jde i o volbu hlavy státu v USA. Vypisujeme řadu kurzů na další politická klání, ovšem zde je s výrazným odstupem popularita menší,“ podotkl Sochor.

Volby se podle něj v této oblasti výrazně liší od sportu. „V případě nejoblíbenějších sportů neustále vylepšujeme algoritmy, které s kurzy pomáhají. U voleb se nevyplatí vývoj softwarových nástrojů, jelikož situace se neustále mění, takže je vše na know-how našich bookmakerů,“ vysvětlil Sochor a dodal, že šance sázkařů jsou tak mnohem vyšší.

Ministerstvo financí varuje, že účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: S Fialou a Bartošem si musím promluvit, prohlásil Pavel. Obává se možného rozkolísání vlády

Tagy: