Schwarzenegger znovu boural, autem srazil cyklistku. Žena skončila v nemocnici

Arnold Schwarzenegger srazil v neděli v Los Angeles cyklistku. Podle očitých svědků nešlo o vážnou nehodu, žena však musela být převezena do nemocnice, nyní je ve stabilizovaném stavu. Pro slavného herce je to už druhá dopravní nehoda za poslední rok.

Herec, který se proslavil mimo jiné rolí Terminátora, srazil cyklistku v nedělních ranních hodinách. Žena mu měla vjet znenadání do cesty, když zabočila do jeho pruhu. Schwarzenegger tak podle očitých svědků neměl šanci zareagovat a srážce zabránit. Policie okamžitě zahájila vyšetřování, píše Daily Mail.

K TÉMATU: Schwarzenegger se projel po střeše vozu, řidička skončila v nemocnici

Na místě měli být celkem tři očití svědci, kteří již podali výpověď na policii. Schwarzenegger měl jet ovšem pomalu, cyklistka tak neutrpěla vážné zranění. V pořádku by měl být rovněž bývalý 75letý kalifornský guvernér. Podle dostupných informací neměl být v čase nehody pod vlivem alkoholu ani jiných omamných látek, píše web tmz.com.

Žena byla převezena do nemocnice, kde jí ošetřili drobná poranění na hlavě. Někdejší kulturista pak naložil její kolo do auta a odvezl ho z místa nehody do nedalekého servisu, kde ho nechal opravit. Ironií je, že Schwarzenegger je sám vášnivým cyklistou.

Není to poprvé, co slavný herec havaroval. Zhruba před rokem byl účastníkem nehody čtyř vozů v luxusní čtvrti Los Angeles. Podle policejní zprávy měl tehdy Schwarzenegger se svým pick-upem narazit do červeného priuse, který se právě otáčel. Terminátor najel na horní část menšího auta a stačil ještě narazit do Porsche Cayenne a dalšího vozidla.

Herec tehdy vyvázl bez zranění, jedna žena však musela být převezena do nemocnice s podezřením na krvácení do mozku. Svědci nehody se tehdy shodli, že svůj podíl viny měl na havárii i bývalý kalifornský guvernér. Potrestán však nakonec nebyl, nedostal ani pokutu, uvádí web tmz.com.

Tagy: