Skupina Prima získala prestižní cenu. Porota Czech Top 100 ji zařadila mezi nejlepší firmy

Sdružení Czech Top 100 ocenilo sto nejlepších firem

Czech Top 100

Když se firma dobře chová k zaměstnancům, jsou spokojení, lépe pracují a společnost prosperuje. Za to všechno může dostat i prestižní ocenění od sdružení Czech Top 100. Slavnostní předávání proběhlo ve čtvrtek na Pražském hradě. Cenu získala i skupina Prima.

Galavečer Czech TOP 100 se konal už podevětadvacáté, a to přímo ve Španělském sále Pražského hradu. Během večera diváky pobavilo loutkové duo Spejbl a Hurvínek, o hudbu se zase postaral houslista Pavel Šporcl. „Na příští rok už chystáme něco, co to zase oživí. Možná že to bude něco ze sportu,“ uvedl předseda Czech TOP 100 Jan Struž.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tváře Primy vzpomněly na své začátky. Kubelková zažila trapas, třicátiny má i hvězda ZOO

Nejúspěšnější firmou byl Energetický a průmyslový holding (EPH), který za rok 2022 vydělal přes 911 miliard korun. „To ocenění není jenom pro mě, je pro celou firmu. Je to pro mě spíš motivace, že chceme tržby do budoucna ještě více zvyšovat,“ uvedl finanční ředitel EPH Pavel Horský.

Prestižní cenu získala i skupina Prima, převzal ji marketingový ředitel Aleš Pýcha. „Je to ocenění za finanční stabilitu firmy a symbol, že naši obchodní partneři se na nás můžou i v této nejisté době vždy spolehnout,“ sdělil Pýcha. „Z ocenění jsem nadšená, Primě to moc přeju. Myslím, že je to další z pěkných dárků k těm jejím třicetinám,“ sdělila moderátorka Terezie Tománková.

Porotu ale nezajímaly pouze tržby. Hodnotila například i takzvané gentlemanské chování firem. „Například že je stabilní na trhu a že správně platí bez zpoždění,“ uvedla partnerka společnosti TPA Jana Vítková. „Potom je to férový vztah k zaměstnancům. Velmi pečlivě posuzujeme i férový vztah k dodavatelům a k obchodním partnerům,“ dodal partner společnosti TPA Rostislav Kuneš.

Tagy: