Šebrle na turnaji CNN Prima NEWS: Golf mi přirostl k srdci. Svěřil se také s hlavním cílem

Moderátor Roman Šebrle přiznal, že je zamilovaný.

Třetího VIP golfového turnaje CNN Prima NEWS v Kácově se zúčastnil také bývalý desetibojař a moderátor Roman Šebrle. Golf mu podle jeho vlastních slov přirostl k srdci. Zároveň je ale stále věrný „svému“ desetiboji a hlavní výzvy má spojené právě s tímto sportem. Uvedl také, co by popřál CNN Prima NEWS.

„Golf mi přirostl k srdci už dávno. Využiju každou chvíli, abych si mohl zahrát, a když jde navíc o turnaj naší televize CNN Prima NEWS, tak jsem rád, že tady můžu být,“ řekl redakci Showtime Šebrle.

ČTĚTE TAKÉ: Nevolej záchranku, prosila Yvonne Přenosilová. Sousedka přiblížila její poslední chvíle

Co se sportovních výzev týče, soustředí se stále na svůj desetiboj. „Díky trénování desetibojařů mám před sebou stále nějaké výzvy. Každý rok je totiž mistrovství světa, příští rok je mistrovství světa Evropy v Římě, a hlavně olympiáda v Paříži. To je náš hlavní cíl,“ uvedl olympijský vítěz.

Co se týče jeho moderátorské kariéry na CNN Prima NEWS, přál by si, aby se lidem líbilo zpravodajství, které se svou kolegyní Soňou Porupkovou přináší. Televizi také popřál, aby se stále posouvala.

Významnou roli na turnaji sehrál také rybníček na hřišti. „Vítězové by do něj měli naskákat,“ vysvětlil komerční ředitel FTV Prima Vladimír Pořízek. A jak řekl, tak se také stalo.

Tagy:
Roman Šebrle FTV Prima Evropa Řím CNN Prima NEWS Letní olympijské hry 2024 Desetibojař Desetiboj Kácov