Sestra bratrů Gaudreauových zrušila svatbu. Rodinu po tragickém úmrtí zahalil smutek

Katie Gaudreauová, sestra Johnnyho Gaudreaua a Matthewa Gaudreaua, zrušila svou páteční svatbu ve Philadelphii po tragické smrti svých bratrů. Informoval o tom web Page Six. Řidič, který pod vlivem alkoholu bratry srazil, je ve vazbě a čelí obvinění ze dvou případů zabití.

Katie Gaudreauová a její snoubenec Devin Joyce se chystali vzít v pátek v římskokatolickém kostele svaté Marie v Gloucester City ve státě New Jersey, oslava se měla konat ve Filadelfii. Web Page Six s odkazem na svůj zdroj uvedl, že svatba byla zrušena poté, co bratři Gaudreauovi ve čtvrtek večer místního času tragicky zahynuli, když je při jízdě na kole srazil opilý řidič auta.

K TÉMATU: Gaudreau byl na MS v Česku nepolapitelný. Ve svém posledním zápase ale na Dostála nevyzrál

Web Fox News píše, že rodina zprávu o zrušené svatbě zatím nepotvrdila, vydala jen prohlášení, v němž všem děkuje za podporu. „Minulou noc jsme ztratili dva manžele, dva otce, dva syny, dva bratry, dva synovce a švagry, dva členy rodiny, dva spoluhráče, dva přátele a dva opravdu úžasné lidi,“ uvedla. Podle svatebních webových stránek Katie a Devina měli být oba bratři Gaudreauovi a jejich manželky přítomni na svatební hostině.

Třiačtyřicetiletý Sean Higgins, který měl oba bratry srazit, byl zatčen a obviněn ze dvou případů zabití. Podle policie státu New Jersey se pokusil předjet dvě jiná vozidla, přičemž narazil zezadu do obou bratrů. Policie uvedla, že Higginsovi vyšel pozitivní test na alkohol a zasahujícímu policistovi se přiznal, že před nehodou vypil pět nebo šest piv. Alkohol měl konzumovat i při řízení. Ve vazbě zůstane až do soudního slyšení, které se má konat 5. září.

Johnny Gaudreau po sobě zanechal manželku Meredith a dvě děti, dvouletou Nou a šestiměsíčního Johnnyho. Po devětadvacetiletém Matthewu Gaudreauovi zůstala manželka Madeline.

„Klub je šokovaný a zničený touto nepředstavitelnou tragédií, náhlou ztrátou Johnnyho a Matta. Johnny byl nejen skvělý hokejista, ale co je důležitější – milující manžel, otec, syn, bratr a přítel. Modlíme se za jejich rodinu a uděláme vše, abychom jí pomohli tuto tragédii překonat,“ uvedl hokejový klub Columbus Blue Jackets.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bijec Vémola si vyzkoušel disciplínu olympijského vítěze Fuksy. Padal, ale nevzdával se

Tagy: