Bez make-upu, ale dojatá. Žilková se pochlubila vnučkou, u fotky vtipkovala

Herečka Veronika Žilková se podělila o radostnou událost. Na Instagramu sdílela fotografii se svou novorozenou vnučkou Rozárkou – dcerou Agáty Hanychové a podnikatele Jaromíra Soukupa. „Přišli jsme se poklonit nové princezně naší rodiny,“ napsala dojatá babička.

Veronika Žilková je ohledně svého soukromého života sdílná. Veřejně mluvila o svém nelehkém rozvodu i o problémech s penězi. Nyní se tedy podělila o značně veselejší událost. Sdílela fotografii s vnučkou Rozárií, kterou její dcera Agáta přivedla na svět 11. dubna.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová o porodu: Překvapila oznámením o dalším dítěti. Soukupa vytáhla z natáčení

„Vzpomínka. Foto dvě hodiny po porodu! S Kryšpou (nejstarší dítě Hanychové, pozn. red.) jsme se šli poklonit nové princezně naší rodiny. Bez make-upu a spánku, ale s velkou radostí a dojetím. Dnes už je velká holka! Už má tři dny,“ napsala k fotografii s nadsázkou. Na snímku je zachycená společně se svou dcerou Agátou, vnukem Kryšpínem a v náručí drží právě malou Rozárku.

Již dříve vzdala Žilková na svém Instagramu Agátě hold: „Moje statečná dcera ještě včera utíkala před koledníky, pak připravila Velikonoce celé rodině a dnes si odskočila do porodnice. Agátko, jsi největší frajerka a Rozárko, tebe s láskou vítáme.“

O vitalitě Hanychové spekulovali i uživatelé na jejím Instagramu. Hanychová totiž pár minut po porodu zveřejnila video, ve kterém říká: „Škoda, že jsme to nedali živě, viď, miláčku? Tak tohle je holčička naše.“ Agáta však na videu vypadá značně méně unaveně než otec malé Rozárky –⁠ podnikatel Jaromír Soukup.

Mnozí příznivci páru si také neodpustili tuto skutečnost okomentovat. „A kdo rodil? Vy, nebo Jaromír? Jinak samozřejmě gratulace,“ vtipkoval fanoušek Jiří. „Gratuluji. Jaromír vypadá spíš jak po porodu. Chudák, úplně vyřízenej. A Agáta vysmátá jako nic. To je ďáblík. Takový energie, wau. Užívejte a mazlete se s Rozárkou,“ napsala fanynka Dáša. „Ty jsi neskutečná. Člověk by řekl, že rodil Jaromír, ten je tak vyčerpaný a ty plná elánu,“ doplnili další.

Tagy: