Pět let od smrti Karla Gotta. Vdova Ivana staví vilu za 68 milionů. Jak to má s láskou?

Ivaně Gottové se podařilo to, co žádné jiné ženě. Jako jediná dovedla k oltáři nejslavnějšího českého zpěváka Karla Gotta, s kterým má dvě dcery – Charlotte a Nelly. Co se v životě vdovy pět let po manželově smrti změnilo, jak se jí dnes daří a co dělá?

Vila Bertramka, kde Karel Gott žil od roku 1974 nejdříve sám a poté i se svou milovanou rodinou, se v brzké době promění v unikátní muzeum. Vdova Ivana v něm má v plánu vystavit všech dvaačtyřicet zpěvákových slavíků, dále zlaté, platinové i diamantové desky, které během kariéry získal, nebo jiné vzácné trofeje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slavný textař Eduard Krečmar, který psal hity pro Karla Gotta, na sklonku života vyměnil manželku za mladou Ukrajinku. Chodila k nim domů uklízet

K vidění budou také Gottovy nejmilejší starožitné kousky. Na stěnách bude možné prohlédnout si obrazy, které maloval, a z terasy se pokochat výhledem na Hradčany.

Za novou vilu 68 milionů korun

Ivana s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií už mají nový domov. Našly ho na pražském Smíchově, poblíž Bertramky, a půjde o skutečný skvost.

V moderně vyhlížející novostavbě se nachází pět obytných místností. Vdova za ni zaplatila 68 milionů korun. Smlouvu nepodepsala jako fyzická osoba, ale jako jednatelka společnosti Karel Gott Agency s.r.o. Dům tedy patří její firmě.

Jak to má s láskou?

Oslovení blízcí přátelé Karla Gotta krok s Bertramkou schvalují. „S Ivanou jsem se o tom bavil. Když budu mluvit za sebe, tak udělala jednoznačně správné rozhodnutí, což jsem jí také řekl,“ uvedl pro CNN Prima NEWS Michal David. „Myslím, že muzeum ve vile na Bertramce je skvělý nápad a fanoušci to velmi ocení,“ dodal hitmaker.

Co se týče nové lásky, na tu Ivana Gottová nemá pomyšlení. Stará se o dvě dospívající dcery a pečuje o odkaz svého zesnulého muže, který měl fanoušky nejen v Česku, ale také v zahraničí.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Dcera zpěváka Dalibora Jandy vyměnila dům za útulný byt. Jak vypadá její nové bydlení?

Tagy: