Adam Mišík randí s krásnou dcerou Ivy Kubelkové. Jsme spolu krátce, přiznává

Adam Mišík, syn legendy českého bigbítu Vladimíra Mišíka, měl vždy slabost pro krásné modelky. Výjimku neudělal ani tentokrát. Na pondělním koncertu Pocta Karlu Gottovi mu dělala společnost modelka Natálie Jirásková, starší dcera moderátorky Ivy Kubelkové. Deníku Blesk pak 25letý zpěvák potvrdil, že tvoří pár.

„Jsme spolu krátce a je to velmi čerstvé. Ale ano, chodíme spolu,“ svěřil se deníku Blesk talentovaný hudebník. „S maminkou Ivou se znám dokonce déle než s Natálií,“ pochvaloval si potenciální tchyni Mišík.

Partneři si spolu vyrazili na pondělní koncert do O2 areny. Sám Mišík tam také zazpíval. Na podiu se objevil v košili, kterou si nechal ušít podle klipu Karla Gotta k písni Když milenky pláčou. Na ruce se mu pak třpytil Slavíkův zlatý náramek. „Karel měl vždy smysl pro detail. Moc mě potěšila jeho žena Ivanka, která mi na vystoupení jeho náramek půjčila,“ radoval se Mišík.

Koncert plný hvězd proběhl v neděli a pokračoval i následující den večer. Kromě Mišíka vystoupili také Leoš Mareš, Václav Noid Bárta, Bára Basiková nebo Monika Bagárová. Velký ohlas sklidil duet dcery legendárního zpěváka Charlotte Elly se slovenskou zpěvačkou Darou Rolins.

Do výběru chlapců dcerám nemluvím

O nápadnících své starší dcery mluvila Kubelková v nedávném rozhovoru pro Blesk Magazín. Dceři prý do výběrů chlapců nikdy nemluví. „Když je s nějakým klukem šťastná, tak ji ráda podpořím, i když si třeba můžu myslet, že tam něco nehraje. Natálka je jiný člověk, než jsem já. Takže i když mně se třeba nemusí ten chlap úplně líbit, tak to neznamená, že jim to nebude klapat,“ řekla známá modelka, která začátkem května oslavila 45. narozeniny.

Že se Kubelková neplete do výběru partnerů své dcery, oceňuje i samotná Natálie. „Kdyby mi mamka už na začátku vztahu začala o tom klukovi říkat své pocity z něj, tak budu akorát naštvaná, že se mi to snaží pokazit. Ve chvíli zamilovanosti by to bylo to nejhorší,“ myslí si 17letá dívka.

„Ale teda kdykoliv měla nějaký předsudek, byl trefný. Ale řekla mi to až pak,“ doplnila Jirásková, která jde ve šlépějích své maminky a taktéž se dala na dráhu modelingu.

Tagy: