Zpěvačka Adele „uzemnila“ fanouška za homofobní poznámku: Jsi snad hloupý? Buď zticha

Zpěvačka Adele se během vystoupení v Las Vegas ostře ohradila proti fanouškovi, který pronesl homofobní poznámku. „Pokud nemáš nic hezkého na srdci, drž hubu,“ vzkázala muži hudebnice, která je známá zastánkyně práv skupiny LGBTQIA+.

Držitelka Grammy Adele měla v sobotu – v den, kdy odstartoval Pride month neboli Měsíc hrdosti – vystoupení v lasvegaském Colosseu v Caesars Palace. Zatímco seděla u klavíru a komunikovala s publikem, ozvala se pobuřující poznámka.

ČTĚTE TAKÉ: Já už se nelíčím, ale provádím „tuning“, žertuje Bílá. Prozradila recept na šťastný život

„Pride je na hovno,“ zaznělo podle magazínu Page Six z davu. Adele okamžitě zastavila koncert a s fanouškem si to na místě vyříkala. „Opravdu jsi přišel na moji show a řekl ‚Pride je na hovno‘?“ dotázala se hudebnice s rozhořčením v hlase podle portálu Metro. „Jsi snad hloupý? Nebuď směšný,“ řekla a nešetřila přitom vulgarismy.

„Pokud nemáš nic hezkého na srdci, drž hubu, ano?“ pokračovala zpěvačka známá pro hity jako jsou třeba Hello nebo Skyfall.

Popová hvězda je silnou podporovatelkou komunity LGBTQIA+. Například své vystoupení v Belgii v roce 2016 věnovala obětem masakru v nočním klubu Pulse na Floridě, připomněl web TMZ.

Video pořízené na koncertě, na němž Adele „uzemnila“ fanouška, bylo umístěno na sociální sítě a stalo se virálním. Zpěvačka sklidila potlesk od návštěvníků již během koncertu, na internetu se k nim pak přidali i další podporovatelé LGBTQIA+ komunity.

„Kdyby mi tohle řekla Adele, už bych se nikdy neukázala na veřejnosti,“ okomentovala jedna z fanynek na sociální platformě X. „Za tohle Adele miluju. Proč lidé tak rádi říkají kruté věci? Je to tak nevhodné a nechutné,“ zaznělo dále v komentářích pod videem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Tagy: