Agáta jde ve stopách matky Žilkové. Každé dítě s jiným mužem, kdo jim zlomil srdce?

Zatímco Agáta Hanychová má tři děti a každé má jiného otce, její matka herečka Veronika Žilková je na tom velmi podobně. Ta má čtyři potomky, rovněž se třemi partnery. Přestože jim půvab a krása nechybí a patří mezi úspěšné ženy, životní lásku dosud nenašly.

Jestli je něco, co Veroniku Žilkovou a její prvorozenou dceru Agátu spojuje, je to až neskutečná smůla na partnery. První láskou Hanychové byl hokejista Jiří Hudler. Jejich vztah trval dva roky. Pak ji sportovec opustil kvůli starší modelce Simoně Krainové. Poté dcera Veroniky Žilkové randila s podnikatelem Markem Šíšou, automobilovým závodníkem Janem Charouzem, zlatníkem Robertem Hájkem nebo se zpěvákem Sámerem Issou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Druhá svatba zesnulého Vaša Patejdla s o sedmnáct let mladší ženou byla unikátní. Brali se v sídle papeže

První potomek, syn Kryšpín, se jí narodil ve vztahu s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou. Místo svatby však krátce nato přišel rozchod. Nutno podotknout, že mateřství Agátu velmi změnilo. Přestala chodit na večírky a usadila se.

Proč se rozvedla s Jakubem Prachařem?

Láska si ji nakonec našla sama, když se dala dohromady se svým dlouholetým kamarádem, hercem, moderátorem a hudebníkem Jakubem Prachařem. V roce 2013 se vzali a čtyři roky nato se jim narodila dcera Mia. Manželství však skončilo rozvodem. „Poznali jsme se, když Kubovi bylo dvanáct a mně devět. Byli jsme v Karlových Varech, kde jsme točili reklamu na sušenky. Tam to celé začalo. Pořád nám to ale nevycházelo, buď byl on zadaný, nebo já. Ale nejde žít se svým nejlepším kamarádem. Přišli jsme na to až po osmi letech,“ svěřila se Agáta v pořadu FTV Prima 7 pádů Honzy Dědka.

Po rozvodu s Prachařem zkoušela štěstí na seznamkách. Žádná známost ovšem netrvala déle než tři měsíce. Vážně to vypadalo až s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, s nímž se dala dohromady na začátku loňského léta. Po čtyřech měsících oznámila, že spolu čekají miminko a 11. dubna přivedla na svět dceru Rozárii. Nyní však oznámila překvapivý rozchod.

Přiznání Veroniky Žilkové: Nebyla jsem svatá

V životě herečky Veroniky Žilkové se objevilo několik osudových mužů. Vdávala se celkem třikrát, ale každé manželství se rozpadlo. S reklamním režisérem Jiřím Hanychem, s nímž má dceru Agátu, vydržela čtyři roky. S druhým manželem Markem Navrátilem, s kterým má syny Cyrila a Vincenta, prožila sedmnáct let. „Proč jsem se vdávala třikrát? Protože předchozí manželé mě nechali přijít na jejich nevěry. Nevěry se stanou, ale ta zahýbající strana musí udělat maximum pro to, aby to neprasklo a nezranili svého partnera respektive partnerku. Nebyla jsem svatá, ale mé úlety byly vždy reakce na bolest z jejich zrady a nikdy nepraskly,“ prozradila Žilková v knize Dělte dvěma.

Románky se slavnými herci

Když si v roce 2008 brala herce, diplomata a politika Martina Stropnického, doufala, že už to bude napořád. I tentokrát se ovšem spálila. Stropnický, s nímž má dceru Kordulu, se s ní rozešel. Že už s ní nemůže být, jí oznámil prostřednictvím e-mailu. Hovořilo se o tom, že důvodem byla jeho nová láska Markéta Horňáková, která na českou ambasádu v Izraeli, kde byl velvyslancem, nastoupila jako stážistka.

V minulosti mezi lásky Veroniky Žilkové patřili například i herečtí kolegové, o devět let starší Jan Hartl nebo Michal Pešek. Vášnivý románek prožila také s o třiadvacet let starším oscarovým režisérem Jiřím Menzelem. Jejich vztah trval půl roku a Veronika s ním dokonce přišla do jiného stavu. Nakonec se ale rozhodla, že si dítě nechá vzít. „Věděla jsem, že Menzel má holek víc. Navíc jsem byla děsně spálená životem. Také jsem nechtěla s dalším otěhotněním riskovat, že zase ztratím veškerou práci,“ vysvětlila ve své životopisné knize.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Děti potřebují tužit stresem. Babička mě jako malého řezala, popsal Michal Dvořák z kapely Lucie

Tagy: