Velká radost v Hollywoodu: Al Pacino má v 83 letech čtvrtého potomka, dítě má „české“ jméno

Americký herec Al Pacino se oficiálně stal čtyřnásobným otcem v 83 letech. Dítě mu porodila jeho o čtyřiapadesát let mladší partnerka Noor Alfallahová. Novopečení rodiče byli spatřeni v ulicích Hollywoodu, jak se projíždějí ve voze, v němž byla dětská autosedačka. Oscarovému herci a Noor se narodil chlapeček, dostal jméno Roman.

Jen pár týdnů poté, co se svět dozvěděl, že přítelkyně Al Pacina je těhotná, přišla radostná zpráva, že miminko je už na světě. Americký herec se tak stal v 83 letech čtyřnásobným otcem. Narození potomka potvrdily snímky zachycující známého herce s jeho přítelkyní Noor Alfallahovou při projížďce v západním Hollywoodu. V jejich vozidle totiž byla dětská autosedačka.

DÁLE ČTĚTE: Rána pro ego Toma Cruise. Shakira si místo holywoodské hvězdy vybrala závodníka F1

Nedlouho poté zprávu oficiálně potvrdil Al Pacinův mluvčí. „Potvrzuji, že Al Pacino a Noor Alfallahová přivítali syna jménem Roman Pacino,“ řekl zástupce herce Stan Rosenfield. Podle zdroje blízkého páru jsou oba rodiči naprosto nadšení, informoval web TMZ.

Hvězdu Zjizvené tváře zpočátku zpráva o těhotenství Noor zaskočila, i tak ale byl šťastný, napsal magazín People. Al Pacino je nyní čtyřnásobným otcem, pro jeho devětadvacetiletou přítelkyni je to něco úplně nového. Je to její první dítě. „Po miminku toužila už roky. On Noor miluje, ty city jsou vzájemné,“ prozradil zdroj pro britský Daily Mail s tím, že miminko bylo počato přirozenou cestou.

Randila i se staršími

Pár se snažil vztah od chvíle, kdy spolu začali v dubnu 2022 randit, držet co nejvíce pod pokličkou. K informacím, které o dvojici kolovaly, se ani jeden z nich nikdy nevyjádřil.

Mnozí Noor označovali za zlatokopku. V minulosti totiž byla spojována s ikonou Rolling Stones Mickem Jaggerem nebo s miliardářem Nicolasem Berggruenem. V roce 2019 byla také viděna s hercem Clintem Eastwoodem. Randění s třiadevadesátiletým hercem ale popřela. „Nechodíme spolu,“ řekla tehdy Noor pro britský Daily Mail.

Noor získala magisterský titul v oboru filmové a televizní produkce, jak uvádí portál Deadline. Později byla Alfallahová viceprezidentkou Lynda Obst Productions ve společnosti Sony. Nyní se živí jako producentka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obrovská radost. Hokejista Pastrňák oznámil narození dcery, připojil foto i dojemný vzkaz

Tagy:
miminko porod rodiče celebrita Clint Eastwood Al Pacino Mick Jagger The Rolling Stones Noor Alfallah Noor Alfallahová