Rána pro ego Toma Cruise. Shakira si místo holywoodské hvězdy vybrala závodníka F1

Závodník formule 1 Lewis Hamilton randí s kolumbijskou zpěvačkou Shakirou, uvádí americký People či britský The Sun. Do nedávno rozvedené krásky je však zakoukaný i populární herec Tom Cruise.

Shakira, která nedávno prošla ostře sledovaným rozvodem s fotbalistou Gerardem Piquém, byla již několikrát spatřena ve společnosti sedminásobného vítěze seriálu formule 1.

DÁLE ČTĚTE: Johnny Depp slaví šedesátku. Nejlepší chlap mého života, shodují se jeho bývalé lásky

Lewis a Shakira se sbližují

Před nedávnem se zpěvačka zúčastnila jako divačka Velké ceny Španělska F1 v Barceloně, kde sledovala, jak závodí Lewis Hamilton. Pak si dvojice vyrazila na večeři se skupinkou přátel, přičemž jeden z nich společné setkání sdílel v instagramových stories.

„Tráví spolu čas. Jsou ve fázi seznamování. Je to pro ně zábavné, koketují,“ uvedl blízký zdroj zpěvačky a závodníka pro magazín People.

Cruise má pochroumané ego

Hvězda Top Gunu Tom Cruise však nese novinky o vztahu šestačtyřicetileté zpěvačky a osmatřicetiletého závodníka velmi špatně.

Shakira se rozvedla se svým manželem poté, co ho načapala v posteli s jinou. Zanedlouho se šedesátiletý herec rozhodl, že by mohl ulovit zpěvaččino srdce. Ta ale nejevila zájem. „Nechtěla ho urazit ani rozesmutnit. Z její strany tam ale nebyla žádná přitažlivost,“ uvedl zdroj ze zpěvaččina okolí pro magazín Heat a dodal, že Shakira holywoodskou hvězdu slušně odmítla.

Herec věřil, že mezi ním a Shakirou je „chemie“ a že by spolu brzy mohli začít chodit. To ale netušil, že si zpěvačka vybere někoho jiného. „Pro Tomovo ego to byla obrovská rána,“ řekl zdroj pro Radar Online, citováno Mirrorem. Herce to ranilo o to víc, protože Hamiltona považuje za kamaráda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Obrovská radost. Hokejista Pastrňák oznámil narození dcery, připojil foto i dojemný vzkaz

Tagy: