Dojatá Anička Slováčková děkuje za podporu: Věřím, že všechny těžkosti zvládneme

Že je nemocná, oznámila po křtu nového alba.

Zpěvačka Anička Slováčková poděkovala svým fanouškům za ohromnou vlnu podpory, kterou jí vyjádřili poté, co oznámila návrat rakoviny. Zároveň poslala vzkaz těm, kteří si prochází nelehkým životním obdobím. Věří, že všechno dobře dopadne.

Oznámením na Instagramu, že je zákeřná rakovina zpět, Slováčková vyděsila mnoho sledujících. Okamžitě se pod jejím příspěvkem strhla lavina podpory fanoušků. Mezi těmi, co jí drží palce, je i řada známých českých osobností.

ČTĚTE TAKÉ: Boj s nejtěžším soupeřem. Rakovině se postavila nejen Slováčková, ale i Kuklová či Anna K.

„Chtěla jsem vám všem poděkovat za neuvěřitelnou podporu, kterou jste mi vyjádřili. Je to neskutečné. Hrozně mě to dojímá a nevím, co říct. Takže nejlepší bude říct jen: ,Děkuju. To dáme.‘ Všichni, kdo teď prožíváme nějakou cestu osudu, to zvládneme. Věřím v to,“ řekla v instagramovém příběhu zpěvačka.

Anička Slováčková ani tentokrát neztrácí víru a chce to rakovině nandat – stejně jako poprvé. Má plnou důvěru v pokrok medicíny a je přesvědčená, že náročnou léčbu zvládne i nyní tak, aby nemusela přestat s koncertováním.

Těžkou zprávu se Anička Slováčková rozhodla svým fanouškům oznámit ve čtvrtek po křtu nového alba. „Rakovina je zpátky, tentokrát na plicích. Asi mi to stále úplně nedochází. Od okamžiku, kdy mi to lékaři potvrdili, jsem měla největší strach z toho, že se mi to nepodaří utajit do našeho křtu. Je pro mě strašně důležité, aby ta zpráva neodvedla pozornost od mojí nové desky, protože jsem do ní dala všechno,“ řekla Slováčková v rozhovoru pro časopis Téma.

Tagy: