Anna Slováčková změnila názor: Dětem se už nebráním. V budoucnu chci řešit adopci

Zpěvačka Anna Slováčková byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

POVÍDEJ (13)

Anna Slováčková se dříve nechala slyšet, že po rodině příliš netouží. Nyní však změnila názor. Věří, že bude dobrou mámou. Nebrání se vlastním dětem a navíc by v budoucnu chtěla řešit také adopci. „Přijde mi to správné,“ řekla v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS oblíbená zpěvačka.

Slováčková má za sebou těžké období. Před pár lety jí totiž lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Zpěvačka podstoupila náročnou léčbu a zákeřnou nemoc porazila. Sotva vše překonala, začaly se množit otázky, kdy plánuje založit rodinu. Slováčková se tehdy rozhodla nemlžit a uvedla vše na pravou míru.

„Už jsem se asi dostala do věku, kdy mi poslední dobou spoustu lidí klade otázky, jestli plánuju dítě, rodinu, a podobně… Hele upřímně, já už si neplánuji ani to, co si dám ráno k snídani,“ uvedla před rokem na svém instagramovém profilu 26letá zpěvačka.

„Pokaždé, co se na to někdo zeptá, tak ve mně ty otázky dlouho rezonují a říkám si, jestli není něco špatně, že tyhle ambice posledních několik let vůbec nemám, a jestli mi někdy vůbec ty hodiny začnou taky tikat,“ pokračovala Slováčková. Přiznala také, že jí tyhle otázky nejsou vůbec příjemné. „Nedokážu si představit, jak musí být těm, co se o miminko opravdu snaží a musí furt poslouchat tak kdy, co, už,“ vysvětlila.

„Furt si říkám a uklidňuji se tím, že až to bude muset přijít, tak to přijde. Ostatně jako spoustu dalších věcí, co mi do života přišlo. A upřímně je to jeden z mých největších strachů. I to všechno kolem toho… Maminky, vás obdivuji, jak to zvládáte. Já na to zatím asi ty koule nemám, ale třeba je někdy mít budu. Jste hrdinky každého dne,“ řekla před rokem Slováčková.

Budu mít velkou rodinu

Nyní zřejmě změnila názor. V pořadu Povídej se svěřila, že miminku se už nebrání. V plánu má i adopci. „Rodině se nebráním, když to přijde. Uvažuji nad tím ale hodně pragmaticky. Říkám si, že po světě běhá spousta dětí, které nemají možnost mít rodinu. Čím dál tím víc věřím tomu, že budu dobrá máma a že tomu dítěti, které bylo od vlastní mámy z nějakého důvodu vzato nebo odstrčeno, dám maximum,“ uvedla Slováčková.

„Nebráním se vlastním dětem, ale vím určitě, že budu v budoucnu řešit nějakou formu adopce. Přijde mi to správné, proč ne. Když budu mít manžela, který mě bude milovat a stát při mně, bude s tím souhlasit. Nebyla bych s člověkem, který by v tomto ohledu nesmýšlel stejně. Doufám, že budeme moct někomu takhle pomoci a budeme mít velkou rodinu,“ uzavřela Slováčková.

Tagy: