Shakira i Piqué rozdávali úsměvy v Hluboké nad Vltavou. Rozešel se hvězdný pár v Česku?

Když kolumbijská zpěvačka Shakira a obránce fotbalové Barcelony Gérard Piqué v sobotu oznámili rozchod, byli se synem v České republice. Bez přítomnosti médií a výrazné publicity navštívili baseballový turnaj v Hluboké nad Vltavou. Redakci CNN Prima NEWS se podařilo získat exkluzivní fotografie.

„S politováním musíme potvrdit, že se rozcházíme. Pro blaho našich dětí, které je pro nás nejvyšší prioritou, žádáme o respektování našeho soukromí,“ uvedl slavný pár v prohlášení, které v sobotu zveřejnili zpěvaččini právníci.

O víkendu se ale pyšní rodiče nacházeli na prestižním baseballovém turnaji v Hluboké nad Vltavou, kterého se účastnily týmy z osmi evropských zemí. Shakira a Piqué mají dva syny – Sashu a Milana. Právě druhý jmenovaný se turnaje účastnil jako hráč výběru Katalánska. Během zápasů španělského celku byli pak oba slavní rodiče k vidění v hledišti.

Redakci CNN Prima NEWS se podařilo získat exkluzivní snímky, na kterých Shakira i Piqué pózují s žáky Rytířů Trutnov. I když rozchod oznámili bez udání důvodu, právě děti mají být pojítkem, které bude držet obě celebrity alespoň částečně spolu.

Seznámili se při natáčení hymny fotbalového MS

Slavný pár se spolu seznámil kolem roku 2010, když zpěvačka natáčela videoklip k fotbalové hymně Waka Waka pro tehdejší fotbalový šampionát v Jihoafrické republice. Nikdy se nevzali.

V posledních dnech se intenzivně mluvilo o tom, že Piqué zpěvačku podvedl, některé zprávy naznačovaly, že dokonce s matkou svého mladého barcelonského spoluhráče Gaviho. Tato konkrétní spekulace ale byla vyvrácena.

Tagy: