Bude to holčička, nebo chlapeček? Těhotná Perkausová odtajnila pohlaví miminka

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová čeká chlapečka.

Eva Perkausová prozradila pohlaví svého dítěte

Rodina Evy Hecko Perkausové a jejího manžela Ivana se za pár měsíců rozroste o nového člena. Krásná moderátorka je totiž už v šestém měsíci těhotenství. Ačkoliv si radostnou zprávu dlouho nechávala pro sebe, teď se rozhodla poodhalit další novinku. Redakci Showtime prozradila, zda čekají holčičku nebo chlapečka.

„Jsem šťastná a spokojená. Dokonce jsem tak nějak tušila od začátku těhotenství, že to asi bude chlapeček,“ prozradila s úsměvem Eva Hecko Perkausová. Ačkoliv se termín porodu blíží, 28letá kráska by za moderátorským pultíkem chtěla ve společnosti Romana Šebrleho vydržet co nejdéle.

Že je Hecko Perkausová těhotná, oznámila teprve před několika týdny. Radostnou novinku si s manželem dlouho nechávali pro sebe. „Jsem ráda, že se těhotenství podařilo nějakou dobu utajit. Díky tomu jsme si to mohli zatím s partnerem užívat ve dvou,“ přiznala tehdy Showtimu moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS.

S pravdou ven prý musela jít i proto, že se už těhotenství nedalo déle skrývat. „Bříško už trochu mám a dopnout šaty mi dělalo problém. A to nejen přes hrudník, ale i přes bříško. Takže už jsem to musela oznámit,“ svěřila se koncem června Hecko Perkausová. Zatím prý vše probíhá bezproblémově a na přírůstek do rodiny se velice těší.

Perkausové se splnil sen

Známá moderátorka si soukromí velice střeží. S Ivanem Heckem se zasnoubila loni v dubnu. Zprávy o svatbě pak pár tajil až do poslední chvíle. Šťastnou novinku moderátorka sdělila až v průběhu lednového vysílání.

Podle informací redakce Showtime se tajná veselka odehrála na exotickém Mauriciu 12. ledna. Jen několik dní poté, co zamilovaný pár oslavil své páté výročí. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ svěřila se Hecko Perkausová.

Svatbu v zahraničí přitom partneři plánovali už delší dobu. „Svatba na Mauriciu byla podle mých představ v tom smyslu, že jsem chtěla mít svatbu v exotice. Splnil se mi sen,“ řekla.

Tagy: