Vzácný pohled do soukromí Burešové. Ukázala byt, kde budou s Forejtem vychovávat dítě

Eva Burešová a Přemek Forejt jsou zamilovaní.

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová si své soukromí velice střeží a novinářům toho příliš neprozrazuje. Občas však lehce pookřeje a své fanoušky nechá na sociálních sítích nahlédnout do svého bydlení, které sdílí s přítelem Přemkem Forejtem.

Burešová si prostorný byt v Praze pronajala před více než rokem. Zprvu se tam nastěhovala jen se svým synem Nathanielem. „Měla jsem takovou radost, když jsem tento byt našla. Každý den přemýšlím, jak si to tam s poťouchlem zařídíme, ať se máme hezky a ať cítíme domov. Mám tak obrovskou radost a Natýnek evidentně taky, celé si to tam proběhl a už se i rozhodl, kde bude jeho pokojíček,“ svěřila se v říjnu 2020 na sociálních sítích.

Podle informací webu Prima ženy ho měla od počátku zařizovat společně se svým partnerem a šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Krásně zařízenému bytu dominují hlavně květiny. O jejich rozmístění i množství se měl údajně postarat právě Forejt.

I když by se zpočátku mohlo zdát, že je byt pro Burešovou, Nathaniela a Forejta příliš velký, za pár měsíců už tomu tak rozhodně nebude. Partneři by totiž v létě měli přivítat svého prvního společného potomka. Kromě miminka s nimi tráví společné chvíle také Forejtova dcera Stella.

Náhlednout do soukromí Burešové a Forejta mohou jejich fanoušci na sociálních sítích, kde zamilovaný pár čas od času sdílí fotografie, jak zařizování bytu pokračuje.

Tagy: