Burešová vyznala lásku synovi: Jsi úžasný a miluji tě. Tristan William oslavil tři měsíce

Eva Burešová a Přemek Forejt při příchodu na vyhlášení Slavíků.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová září štěstím. O víkendu získala bronzového slavíka a začátkem týdne pak oslavila další radostnou chvíli. Její druhorozený syn Tristan William je totiž na světě už celé tři měsíce. Hvězda seriálu ZOO mu na sociálních sítích poslala dojemný vzkaz a poděkovala za jeho existenci.

„Ahoj synáčku, dnes máš tři měsíce, ale já mám stále pocit, že tě znám celý život. Stejně jako tvého brášku. Jsi úžasný. Milý. Laskavý. To, jak na mě koukáš, popsat nedokážu. Cítím z tebe obrovskou lásku a radost být na tomhle světě. A tu radost z toho bytí si několikanásobně zvýšil nám všem, kteří s tebou ten společný svět sdílíme. Děkuji ti za klid, který jsi do našeho života přinesl,“ vzkázala Burešová svému synovi na Instagramu.

„A já osobně tobě i tvému bráškovi děkuji za to, že díky vám jsem já a že se na mě oba krásně usmíváte, když vám zpívám a přemýšlím, jestli to všechno, co dělám, jaká jsem, má cenu. Každý váš úsměv mi ukazuje každý den, že má. Miluji tě, Tristane Williame. Máma,“ napsala Burešová.

V posledních měsících prožívá šťastné chvíle s rodinou. Nejenže s přítelem Přemkem Forejtem přivedli na svět prvního společného potomka, ale také se přestěhovali do vysněného domu. Kromě toho se už zpěvačka po porodu vrací ke svým pracovním povinnostem. Před pár týdny s režisérem a skladatelem Václavem Noidem Bártou natočila nový videoklip k písni Tiché vody. S sebou vzala i malého Tristana.

„Naše první natáčení, zvládá to výborně. Zatím stále spí. A když nespí, tak se směje,“ popisovala syna 29letá herečka.

Že je chlapeček klidné miminko, potvrdila Burešová už dříve v rozhovoru pro pořad Showtime. „Zatím mi ho všechny kamarádky – které kolem mě ve stejný čas jako já rodily – velmi závidí. Jejich miminka mluví trochu víc, naopak Tristan pořád spí. Ale uvidíme, jsou to dva měsíce, třeba nakonec bude hlasitější než Nathánek. Ten je však klidné dítě doteď,“ zmínila Burešová prvorozeného syna. „Nyní jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla kdy předtím,“ uzavřela.

Tagy: