Byly časy, kdy jsem měl i vlasy. Pohlreich překvapil fanoušky fotkami z mládí

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je kromě svých kulinářských schopností znám i svým osobitým vzhledem a přirozeným charisma. Jak sám přiznal, byly i doby, kdy „měl vlasy“. Věk po padesátce je prý ale už neúprosný. Pro CNN Prima NEWS také zavzpomínal na dobu mládí a studií.

„Byly časy, kdy jsem měl i vlasy,“ zavzpomínal na své mládí šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. K příspěvku připnul černobílou fotografii, která u mnoho uživatelů na Instagramu sklízí obdiv.

„Jedna z největších historických lží je ta, že věk je jenom číslo. Jak se to po padesátce zlomí, tak už je to jen horší a horší. Nikdo nemládneme. Na té fotce mi bylo tak dvacet let, to už jsem byl kuchařem,“ rozvedl pro CNN Prima NEWS Pohlreich.

Přiznal, že ve škole se učil mizerně. „Měl jsem čtyřky a z chování od šesté do deváté třídy byla dvojka. Žádné hodné dítě jsem nebyl. Byl jsem fakt lump. Moje máma tvrdí, že to nebylo tak strašný. Na dnešní poměry to asi nebylo nic výjimečného, ale vzorný žák jsem opravdu nebyl,“ dodal známý šéfkuchař.

Pohlreich se ve světě gastra pohybuje téměř 50 let a zatím tento byznys neplánuje opustit. Do konce roku chce otevřít v Praze cukrárnu a vydává také vlastní biografii. S redakcí CNN Prima NEWS mimo jiné mluvil o cenách v restauracích anebo o nedostatku pracovních sil. „Přeci není normální, abychom my podnikatelé prosili lidi, zda by si s námi nechtěli dát schůzku na pohovor,“ říká.

Tagy: