První reakce Lely po drtivé prohře Vémoly: Karlos je inspirací. Naší rodině lidé ubližovali

Součástí cesty k úspěchu jsou i prohry, vedle svého manžela budu stát v každém kroku jeho kariéry bojovníka. Tak se na Instagramu vyjádřila Lela Vémola o porážce Karlose Vémoly v MMA duelu s Patrikem Kinclem. Slovenská modelka promluvila i o tom, jak překonali krizi.

„Můj manžel se vždy snaží dát do svých zápasů všechno. Jeho odvaha, bojovnost a snaha ho dělají skutečným bojovníkem. Je důležité si uvědomit, že prohry patří ke sportu a jsou neodmyslitelnou součástí cesty k úspěchu, hlavně po všech kauzách a ubližování naší rodině ze strany třetích osob, které předcházely tomuto zápasu,“ zastala se Lela svého muže na sociální síti.

PODÍVEJTE SE TAKÉ NA OBRAZEM: Krev, euforie i Vémolův obličej k nepoznání. Takhle vypadal ostrý souboj titánů

Zápasníka v titulovém zápase MMA porazil Patrik Kincl 3:0 na body a obhájil titul šampiona ve střední váhové kategorii. „Karlos má potenciál naučit se z této prohry a vrátit se ještě silnější do dalších zápasů. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace pro ostatní bojovníky,“ pokračovala Lela, která má se sportovcem dvě děti.

Jsem hrdá manželka

V příspěvku dodala, že Vémola v sobě najde sílu pro další tréninky i zápasy. „Jeho odhodlání a nezlomná vůle ho budou doprovázet na jeho cestě k úspěchu. Jsem jeho hrdá manželka a stojím u něj v každém kroku jeho bojovnické kariéry,“ svěřila se na Instagramu.

Pár v minulosti řešil i Vémolovu nevěru, po neshodách i chvilkovém odloučení však krizi ustáli. „Jsme rodina a úžasný tým a vždy se budeme navzájem podporovat a stát u sebe,“ doplnila Lela. „Terminátor“ svou prohru nesl těžce, soupeři nepodal po zápase ruku a ihned zamířil do nemocnice.

Tagy: