První slova manželky zesnulého herce z Kobry 11. Vzpomínka na dcery i sbírka místo květin

Herec Christian Oliver s Jessicou Klepserovou v době, kdy byli ještě manželé.

Při tragické nehodě zemřel herec Christian Oliver

Jessica Klepserová, bývalá manželka herce Christiana Olivera, zažívá nepředstavitelná muka. Jejich dvě dcery, dvanáctiletá Madita a desetiletá Annik, se už nikdy nevrátí z vánoční dovolené, kterou trávily s otcem v Karibiku. Všichni zahynuli při nehodě, když se jejich letadlo zřítilo do oceánu. V srdcervoucím prohlášení Jessica Klepserová se zbytkem rodiny vzpomíná na to, jak úžasné Madita a Annik byly.

První oficiální prohlášení sdílela Klepserová jménem celé pozůstalé rodiny prostřednictvím instagramového účtu pilates studia Wundabar Pilates, jehož je regionální manažerkou pro kalifornskou pobočku, napsal magazín People.

ČTĚTE TAKÉ: Detaily k úmrtí hvězdy Kobry 11. Pád letadla zachytila kamera, svědci kritizují záchranáře

„Jsme hluboce zarmouceni tragickou leteckou nehodou, která se stala 4. ledna 2024 a při níž přišli o život naši milovaní členové rodiny. Naše dcery, dvanáctiletá Madita a desetiletá Annik, se spolu se svým otcem Christianem vracely z dovolené v Karibiku, když jednomotorové letadlo, ve kterém cestovaly, mělo poruchu motoru a spadlo do oceánu. Nikdo ze čtyř cestujících v malém letadle bohužel nepřežil,“ napsala Jessica Klepserová. Čtvrtým cestujícím na palubě havarovaného letadla byl pilot a majitel stroje Robert Sachs

V emotivním textu vzpomínala na obě dcery. „Madita, energická žákyně 7. třídy školy Louise Armstronga, byla známá svým živým duchem a vynikala ve studiu, tanci, zpěvu a divadelních představeních,“ napsala zdrceně. „Annik, žákyně 4. třídy základní školy Wonderland Ave, byla jemná, ale zároveň velmi silná. Vždy byla první, kdo nabídl vlídné slovo nebo utěšující objetí. Mezi její vášně patřil basketbal, plavání a různé formy umění,“ popsala desetiletou dceru.

„Hluboké pouto, nakažlivý smích a dobrodružný duch, které Madita a Annik sdílely, budeme hluboce postrádat,“ pokračuje prohlášení.

Nezapomněla ani na bývalého manžela Christiana Olivera. „Jeho ztrátu hluboce pocítí všichni, kdo ho znali,“ uvádí se v příspěvku.

„Prosíme, abyste v této těžké chvíli respektovali přání rodiny o zachování soukromí. Místo květin je pro rodinu zřízena sbírka GoFundMe,“ zakončila truchlící rodina. Dosud bylo ve sbírce vybráno téměř 50 tisíc dolarů, čímž se podařilo dosáhnout poloviny cílové částky, která činí 100 tisíc dolarů.

Christian Oliver, jehož původní jméno bylo Christian Klepser, zazářil například ve filmu Speed Racer a zahrál si i ve snímku Valkýra po boku Toma Cruise. Mezi diváky je však známý zejména rolí parťáka legendárního Semira Gerkhana v diváckém hitu Kobra 11, kde ztvárnil Jana Richtera.

Tagy: