Další Datlova výhra či napadení Grznára po zápase. Souboje celebrit přitáhly mnoho lidí

V pražské hale Královka se uskutečnil druhý turnaj organizace Clash of the Stars. V ringu se proti sobě opět postavily hvězdy sociálních sítí v čele s youtubery, tiktokery či účastníky primácké reality show Like House. Událost přitáhla pozornost především mladšího publika. Nejvíce očekávaný zápas proběhl mezi influencery Markem „Datlem“ Valáškem a Jakubem „Freescootem“ Smrekem. Datel nakonec zvítězil na body a připsal si tak další výhru. Velkou pozornost si vysloužil také bizarní zápas mezi tiktokerem Patrikem „Kolesem“ Pešavou a influencerem Lukášem Krilem, kteří se utkali v polštářové bitvě. Kulturistu Filipa Grznára po vítězném utkání napadl youtuber Aleš Bejr.

Ačkoliv někteří fanoušci MMA zápasů považují podobné souboje za parodii, u mladé generace se utkání influencerů těší velkému ohlasu. Motivace zaplatit za lístek však byla různá. „Přišel jsem, abych viděl ten bizár,“ neskrýval své pohnutky 20letý Zdeněk. Do pražské haly Královka však dorazili i starší diváci, mimo jiné starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

„Znám se s Datlem. Potkal jsem se s ním před natáčením Like House. Je to jediný člověk, který mě v té vile zaujal. Sleduju ho i na sociálních sítích. Když vidím, co se děje s jeho muskulaturou, tak jen zírám. Jsem také překvapen diváckým zájmem, když jsem viděl frontu venku, tak jsem si řekl wow, největší hvězda jsem tady sice já, ale vyhraje Datel,“ odhadoval Novotný pro CNN Prima NEWS.

Vrcholem večera byl právě souboj mezi youtuberem Datlem a rapperem Freescootem. Tomu nastoupit proti Datlovi poradili jeho fanoušci.

„Padlo jméno Datel, což vlastně není vůbec špatný nápad. Vzpomněl jsem si, jak měl na mě plnou hubu keců, když jsem byl v Like House, a jak říkal, že napřed sejme Vercettiho a pak si namaže na chleba mě. Tak co, Datle, furt máš chuť si mě namazat na chleba?“ napsal Freescoot před pár měsíci na Instagram.

Youtuber tak Datlovi oplatil jeho několik měsíců starou výzvu. A jak zápas dopadl? Po třech kolech ani jeden z fighterů nebyl schopen druhého porazit. Nakonec vyhrál Datel na body a připsal si tak v této organizaci již druhé vítězství.

Polštářová bitva

Nejbizarnějším soubojem byl bezpochyby „fight“ mezi tiktokerem Patrikem „Kolesem“ Pešavou a influencerem Lukášem Krilem, kteří se utkali v polštářové bitvě. Pešava si před pár týdny navíc vysloužil pozornost médií poté, co po něm pátrala a následně ho zadržela policie.

„Nervózní nejsem. Kluci od Krila mi říkali, že je p*sranej a že to vzdá. Nesmím čekat a jít do toho,“ řekl Koleso před zápasem. Během těžko popsatelného „zápasu“ měl skutečně navrch. Krilovi z mlácení polštářem očividně došly síly a 39 vteřin před závěrečným hvizdem se rozhodl, že v souboji nebude pokračovat.

Dalším z bizarních zápasů byl souboj Leoše „Rošťáka Svobíka“ Svobody s Ondřejem Untermüllerem, který je známější jako „Kluk s kamením“. Oba účastníci na nic nečekali a pustili se do boje naplno. Bitva skončila po 27 vteřinách vítězstvím Rošťáka. Souboj se ovšem neobešel bez zranění. „Svobík si zlomil kůstku v prstu. Naštěstí se ale nikomu nic vážného nestalo. Pro jistotu jsme tu však měli sanitku, lékaře a čtyři zdravotníky,“ sdělil promotér akce Tomáš Linh Le Sy.

Mezi účastníky Clash of the Stars 2 bylo i pár skutečných zápasníků. Jedním z nich byl mladý kickboxer Filip Roubíček, který nastoupil v duelu s fitness instruktorem a trenérem kulturistiky Karlosem Bendou. V jednom z nejhezčích zápasů večera Roubíček udolal podstatně těžšího soupeře na body.

V kleci pro celebrity vystoupil opět i kontroverzní kulturista Filip Grznár, který znovu svého soupeře vyřídil již v prvním kole. Po zápase Grznára napadl youtuber Aleš Bejr, známý také jako „Psychopat“. Později ho vyvedla ochranka ven. Grznár poté na jeho adresu pronesl několik nadávek i výhrůžek. Těžko říci, zda šlo o předem domluvenou věc.

Organizátoři akce jsou však s výsledky večera spokojeni a už dokonce plánují třetí turnaj. „Do poslední chvíle jsme byli nervózní. Fanoušci čekali s nákupem lístku do poslední chvíle, ale nakonec stála před halou fronta a večer byl téměř vyprodaný,“ řekl Tomáš Linh Le Sy s tím, že kapacita Královky je přes 2500 míst. „Byla to parádní noc. Třetí Clash of the Stars by se měl výhledově uskutečnit už v říjnu. Do ringu proti sobě mimo jiné nastoupí Adam Mišík a raper Vercetti,“ upřesnil.

Výsledky

Zápas Metoda kola čas
Jiří Charizan def. Radim Volák body 3 3:00
Josef Kůrka def. Michal „Psycho Michal“ Peštuka TKO 2 1:49
Leoš „Rošťák Svobík“ Svoboda def. Ondřej „Kluk s Kamením“ Untermüller TKO 1 0:27
Barbora „Uhlířka“ Uhlířová vs. Angeli Mangombe (remíza) 3 3:00
Filip Roubíček def. Karel Benda body 3 3:00
Patrik „Koleso“ Pešava def. Lukáš Kril „TKO“ 3 2:21
Jan „Geybn“ Havel def. Lukas „Lboy“ Nárovec submission 2 0:20
Filip Grznár vs. Adam Josef TKO 1 1:33
Nadia „Habibi“ Dridi def. Silvia Dellai TKO 2 0:20
Vojtěch „Sensey“ Prell def. Miroslav „Fayne“ Loner submission 3 0:24
Marek „Datel“ Valášek vs. Jakub „Freescoot“ Smrek body 3 3:00

Tagy: