Je to „bezcitný prase“. Felix Slováček drsně o Pavlu Novotném kvůli výroku o dceři Aničce

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný čelí ostré kritice za svůj tweet týkající se dcery hudebníka Felixe Slováčka, která bojuje s rakovinou. „Zemře mu dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci,“ šokoval. Rodina Aničky Slováčkové jeho skandální výrok odsoudila.

Vše začalo, když se na sociálních sítích objevila fotka Felixe Slováčka s předsedkyní KSČM Kateřinou Konečnou a dalšími představiteli volební koalice Stačilo! do evropských voleb. A to Pavla Novotného, starostu pražských Řeporyjí za ODS, popudilo.

„Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale přehnal,“ napsal Novotný. Po záplavě kritických komentářů svůj příspěvek nakonec smazal. „Tak já se tedy omlouvám za zcela nevhodný tweet. A jděte na týden do p.dele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ sdělil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pavel Novotný šokoval výrokem o Aničce Slováčkové. Dám ti do držky, vzkázal mu poslanec za hnutí ANO Martin Kolovratník

Rodina Aničky Slováčkové jeho skandální slova těžce nese. Aničce jsou její blízcí po celou dobu jejího statečného boje s rakovinou velkou oporou. A toto téma je pro ně velmi citlivé. „Nebudeme se k tomu vyjadřovat,“ uvedla pro CNN Prima NEWS její matka Dagmar Patrasová. Bylo patrné, jak ji výrok Pavla Novotného šokoval.

Samotná Anička telefon nezvedala a na SMS zprávy nereagovala. Sdílnější byl Felix Slováček. „Víte co, to snad nemá cenu ani komentovat, každý si o něm musí udělat obrázek sám. Je to bezcitný prase,“ prohlásil pro web CNN Prima NEWS.

Podle našich informací jinak klidného Felixe Slováčka výrok syna baviče Petra Novotného rozzuřil a chystá odplatu. „Takhle vytočeného jsem Felixe ještě neviděl. Tohle Novotňák přehnal. Felix je na něj neskutečně naštvanej a já se mu vůbec nedivím. Asi mu nechá někým rozbít hubu. Už shání kontakty. Novotný má plnou pusu keců, ale jinak je to srab. Je to pár let, co ho naháněl Ondra Vetchý a Novotňák před ním zdrhal jako malej kluk,“ sdělil naší redakci blízký přítel Felixe Slováčka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvačka a herečka Anička Slováčková, která bojuje s rakovinou byla hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Tagy: