Deppova exmanželka zatáhla do sporu i jeho dceru: Brečela a měla záchvat paniky

V USA se Depp soudí kvůli komentáři Heardové publikovaném v roce 2018 deníkem The Washington Post.

Soud Deppa s exmanželkou

Už čtvrtý týden pokračuje v americkém státě Virginie kolo soudních slyšení v případu Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heardové. U soudu tentokrát vypovídala Heardová, která se do jejich sporu rozhodla zatáhnout i Deppovu dceru Lily-Rose. Exmanželka hollywoodského herce tvrdí, že ji musela odvést z jejich soukromé jachty poté, co jí Depp vyhrožoval smrtí.

Heardová si během soudního líčení vzpomněla na dovolenou, kterou strávili společně s Deppem a jeho dcerou na jachtě na Bahamských ostrovech. Depp měl podle jejich slov během výletu hodně pít. Alkohol si prý schovával v šálcích na kávu. Když se Lily-Rose Heardové zeptala na otcovo pití, měl se silně rozzlobit.

„Lily-Rose se rozplakala. Měla záchvat paniky, zrychlil se jí dech a kladla spoustu otázek. Držel ji a utěšoval a během několika vteřin jsem si uvědomila, že svou pozornost přesunul z ní na mě a vypadal velmi rozzlobeně,“ řekla podle webu Independent u soudu Heardová.

Depp měl poté údajně svou dceru požádat, aby z místnosti odešla. „V tu chvíli mě Johnny začal obviňovat, že jsem ho práskla a nazývala ho před dcerou opilcem. To jsem neudělala, naopak jsem se ho snažila chránit,“ pokračovala. Herec z Pirátů z Karibiku měl poté udeřit rukou do stěny a říct jí, „že by ji mohl zabít“. „Řekl, že se mu ze mě dělá špatně. Nikdy na to nezapomenu. Jeho rodinu jsem velmi milovala a on řekl, že jsem pro ně trapná. To mi utkvělo v paměti víc než jeho výhružka smrtí. Zranil mé city, ublížil mi,“ popsala Heardová.

Poté prý s Deppovou dcerou opustila jachtu a vrátila se na ostrov. „Doslova jsem držela Lily-Rose pod paží a ona plakala, když jsme odlétaly,“ doplnila herečka.

Lily-Rose si s Heardovou nebyla blízká

Naopak Depp během své výpovědi uvedl, že jeho starší dcera si s Heardovou nebyla nikdy příliš blízká a dokonce se ani nezúčastnila jejich svatby. „Lily-Rose na svatbu nepřišla. S paní Heardovou neměly z mnoha důvodů dobré vztahy,“ uvedl herec.

Soudní slyšení v případu Johnnyho Deppa a Amber Heardové začala v polovině března a už několikrát se zvrhla ve výčet bizarních, smyšlených i skutečných příběhů ze života bývalého manželského páru.

Depp podal žalobu na Heardovou kvůli jejímu sloupku v listu The Washington Post z roku 2018, v němž se texaská herečka označuje za „veřejně známou tvář domácího násilí“. Herec tvrdí, že ačkoli v článku není uvedené jeho jméno, přišel kvůli němu o lukrativní herecké zakázky. Oba se přitom navzájem obviňují z fyzického násilí a popírají tvrzení druhé strany. Zároveň po sobě požadují stamilionové odškodné.

Tagy:
smrt manželství násilí jachta Johnny Depp obvinění herec soud Johnny Depp Amber Heard The Washington Post USA Virginie Piráti z Karibiku Washington, D.C. Amber Heardová Fairfax Media exmanželé