Poslední rozloučení s Norbertem Lichým: Herci může přijít vzdát hold i veřejnost

Pohřeb se bude konat v úterý 30. ledna.

V 59 letech zemřel herec Norbert Lichý

Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, jehož tváří byl Norbert Lichý, zveřejnilo parte zesnulého herce, který předčasně odešel ve věku devětapadesáti let. Poslední sbohem se uskuteční 30. ledna ve smuteční síni krematoria Slezské Ostravy, herci může přijít vzdát hold i veřejnost.

„Poslední hold tomuto mimořádnému divadelnímu, filmovému a rozhlasovému herci, dabéru, hudebníku a legendární osobnosti Divadla Petra Bezruče vzdáme 30. ledna ve 13:00 hodin ve smuteční síni krematoria Slezské Ostravy za účasti veřejnosti. Děkujeme všem, kteří s námi uctí jeho památku. Rodina, přátelé a kolegové z Divadla Petra Bezruče a kapely SKRAT,“ píše se v parte sdíleném na sociální síti Facebook.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel herec Norbert Lichý. Kromě divadla zářil i v televizním seriálu Slunečná

Lichý vždy na dotaz, co se mu vybaví při vzpomínce na divadelní představení, odpověděl, že divák. Právě proto se Divadlo Petra Bezruče v Ostravě i hercovi blízcí rozhodli uspořádat poslední rozloučení, kterého se bude moci účastnit široká veřejnost.

Na otázku „Co se vám vybaví, když vzpomínáte na divadelní představení?“ odpovídal Norbert Lichý: „Divák!“ Norbertovi...

Posted by Divadlo Petra Bezruče Ostrava on Tuesday, January 23, 2024

S Norbertem Lichým, který odešel do hereckého nebe minulý týden v úterý 16. ledna, se budou moci lidé rozloučit také symbolicky v Divadle Petra Bezruče. „V den pohřbu se divadlo v době od 11:00 do 17:00 otevře všem, kdo budou chtít Norbertu Lichému věnovat tichou vzpomínku na prknech, kde strávil téměř celou svou hereckou kariéru. Do foyeru divadla bude umístěna kondolenční kniha a na jevišti se bude nacházet pietní místo, kam budou moci lidé položit květiny,“ uvedlo ostravské divadlo v prohlášení.

V podvečerních hodinách divadlo zorganizuje pro rodinu, nejbližší přátele a kolegy vzpomínkový večer, který budou moci fanoušci Lichého sledovat také on-line.

Tagy: