Detaily rozvodu Mašlíkové: Popsala, co stojí za rozpadem manželství s Reindersem

Modelka Hana Mašlíková přiznala, že se rozvádí s manželem a MMA trenérem Andrém Reindersem. Informaci jako první přinesl deník Blesk. Nedlouho poté kráska na sociální síti sdílela prohlášení, v němž vysvětlila, proč se rozhodli vydat každý vlastní cestou. S Reindersem se snaží rozvod řešit v klidu a na všem se chtějí společně dohodnout. K závěru, že definitivně ukončí manželství, dospěli už v létě. Stále spolu ale žijí pod jednou střechou.

„Od léta spolu nejsme, intenzivně řešíme rozvod, ale žádná dramata se nedějou. Pořád společně žijeme pod jednou střechou, ale rozvádíme se,“ řekla pro Blesk Mašlíková. „Zjistila jsem, že se lidi nemění a je lepší jít od sebe," doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry neschvaloval bratrovi svatbu s Kate. William si prý nevybíral srdcem, ale rozumem

Nedlouho poté, co se v médiích objevily první zprávy o rozvodu, se Mašlíková rozhodla sdílet na sociální síti Instagram obsáhlé vyjádření, ve kterém vše podrobně vysvětlila. „Když mi dnes volali z Blesku, že jim nějaký dobrák poslal anonym, tušila jsem, co bude tématem hovoru. Nejprve jsem zkoušela mlžit, ale uvědomila jsem si, že po půl roce už je čas jít s pravdou ven,“ napsala.

Fanoušci na sociálních sítích se jí již delší dobu dotazovali, zda ještě tvoří pár s Andrém Reindersem. Bylo jim totiž podezřelé, že s ním už nepostuje žádné fotky a dokonce i na dovolené jezdí odděleně. „Omlouvám se, že jsem to nepřiznala dřív, ale tohle opravdu není věc, na kterou by byl člověk pyšný a chtěl to hlásat do světa,“ vzkázala Mašlíková svým fanouškům.

O zachování manželství bojovali marně

Rozpad manželství s MMA trenérem vnímá jako prohru. „Je to pro mě obrovská životní prohra,“ svěřila jednačtyřicetiletá kráska.

Připomněla, že už jednou žili s manželem odloučeně. Vztah se snažili slepit, čehož nelituje. Naopak je vděčná, že o manželství oba bojovali. Nakonec však ale dospěli k závěru, že to nemá cenu. „Víte, že jsme byli rok od sebe a znovu se k sobě vrátili, čehož nelituji, naopak jsem ráda, že jsme to ještě zkusili znovu zabojovat a udrželi jsme rodinu další dva roky,“ popsala modelka.

Snad to neskončí vraždou, napsala Mašlíková

Poslední rok už nebyl ani jeden z nich šťastný. „Dohadovali jsme se, měli jsme jiné představy o životě, trápili jsme se,“ přiznala. Problémy v manželství se dokonce začaly projevovat na psychickém zdraví Mašlíkové, což vyústilo v definitivní konec vztahu.

„Poslední půlrok se psychika začala už i dost odrážet na mém zdraví. Nakonec jsme v létě došli k závěru, že už opravdu není možné spolu dál zůstávat a bude lepší, aby se naše cesty podruhé a definitivně rozešly,“ zdůraznila modelka.

Půvabná blondýnka se za Reinderse provdala 27. srpna 2016. O rok později přivedli na svět syna, který letos oslaví 6. narozeniny. Ačkoli již brzy nebudou manželé, nadále chtějí společně fungovat jako rodiče. „Zůstaneme už jen rodiči našeho úžasňáka Andreaska,“ uvedla Mašlíková.

Rozvod řeší už několik měsíců, a to prý v naprostém klidu. „Po létě jsme začali řešit rozvod, ale oba se snažíme, abychom ve všem došli k závěru dohodou jako dva rozumní dospělí lidé. Dokonce spolu stále žijeme v jedné domácnosti, snad to neskončí vraždou. Musela jsem to odlehčit,“ napsala s nadsázkou.

K celé situaci se Mašlíková nechce již dále vyjadřovat. Pod příspěvkem dokonce vypnula komentáře, protože nechce číst žádné reakce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eva Hecko Perkausová porodila. Moderátorka zpráv je dvojnásobnou maminkou

Tagy: