Dominika Mesarošová se stala obětí krádeže: Zloděj napáchal škodu za desítky tisíc

Influencerka Dominika Mesarošová zažila to, co je pro mnohé noční můrou. Neznámý pachatel se dostal do domu, kde bydlí, a vykradl několik sklepů včetně jejího. Měla jsem v něm uloženo mnoho drahých věcí, svěřila se modelka pro CNN Prima NEWS.

Nešťastná událost se odehrála během víkendu v Praze, kam se influencerka přestěhovala minulý rok z Brna. „Bylo to ze soboty na neděli. Ohlásil to soused,“ řekla pro CNN Prima NEWS Dominika Mesarošová, kterou loupež znepokojila.

ČTĚTE TAKÉ: Dům ze Sám doma je na prodej za astronomickou částku. Uvnitř je basketbalové hřiště i kino

V domě, kde bydlí společně se synem Eliánem, se nachází zhruba čtyřicet sklepů. Zloděj se zaměřil na čtyři, jeden z nich byl právě modelčin.

Lupič se do domu Mesarošové dostal kvůli sousedce, která ho tam v dobré víře pustila. „Otevřela nějakému pánovi. Tvrdil, že v objektu bydlí,“ upřesnila a doplnila, že si nemyslí, že by zloděj byl v objektu poprvé. „Musel to tu hodně dobře znát,“ podotkla.

Mesarošová měla ve sklepě uloženo mnoho věcí: Některé měly velkou hodnotu, škoda je tak velmi vysoká. Ona sama škodu odhadla na zhruba čtvrt milionu korun. „Přišla jsem o kožichy, boty, kolo, drahý cestovní kufr,“ upozornila modelka, která se teď vypořádává nejen s finanční, ale i psychickou újmou. Zloděj totiž narušil její soukromí i pocit bezpečí.

„Prostě hrůza,“ okomentovala loupež kráska. Doplnila, že u lesa nedaleko domu se našly drobnosti, které se lupičovi nehodily a tak je odhodil při úprku. Jedinou útěchou je pro modelku skutečnost, že je pojištěna. Peníze ale samozřejmě odcizené věci nenahradí, protože mnoho z nich už nelze sehnat. „Nyní mě čeká výslech na policii. S protokolem od policie pak zamířím na pojišťovnu,“ doplnila Mesarošová s tím, že ne od všech ukradených věcí má účtenku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Poslední rozloučení s Harapesem: Suchý měl v očích slzy, po hymně zněl nekončící potlesk

Tagy: