Epické překvapení na oslavě Beckhamové: Rozpadlé Spice Girls překvapily fanoušky vystoupením

Spice Girls v roce 2007

Victoria Beckham slaví padesátku

Fanoušci ikonických Spice Girls viděli nečekaný reunion. Ten se odehrál na oslavě padesátých narozenin zpěvačky Victorie Beckhamové. Všech pět členek dnes už zaniklé dívčí kapely předvedlo společné improvizované vystoupení. Její manžel a bývalý fotbalista David Beckham pak záznam umístil na sociální síť Instagram.

Victoria Beckhamová přezdívaná Posh Spice oslavila padesátku ve velkém stylu. Na příchozí hosty v soukromém členském klubu Oswald’s v Londýně, kde se oslava konala, čekalo oslnivé překvapení, a to spontánní vystoupení všech pěti členek skupiny Spice Girls. S tou před lety Beckhamová odstartovala svou kariéru.

ČTĚTE TAKÉ: Hiltonová poprvé ukázala snímky vytoužené dcery. Dojala i nemocnou herečku Blairovou

Melanie Chisholmová alias Mel C, Emma Buntonová, Geri Halliwellová, Melanie Brownová, známá jako Mel B, a Victoria Beckhamová zazpívaly hit Stop z roku 1997 a k tomu předvedly charakteristickou taneční choreografii z videoklipu, upozornil magazín Page Six.

Nejen pozvaní hosté byli u vytržení, nadšení jsou také tisíce fanoušků, protože manžel oslavenkyně, David Beckham, vystoupení natočil a video umístil na sociální síť Instagram. Příspěvek už posbíral více než milion lajků a téměř 13 tisíc komentářů.

„Pláču štěstím. Miluji Spice Girls tak strašně moc,“ napsala například jedna z fanynek. Někteří dokonce dnes už rozpadlou kapelu vyzvali, aby se vydali na světové turné.

Video zveřejněné někdejší fotbalovou hvězdou chválila i řada známých celebrit. Modelka Camille Kosteková Beckhamovi napsala, že video Spice Girls je jeho dosavadní nejlepší příspěvek, který sdílel. Komentář přiložila třeba i herečka a představitelka Wednesday z filmu Addamsova rodina Christina Ricciová nebo hvězda seriálu Zoufalé manželky Eva Longoriová, která se epického večírku účastnila.

Mezi hvězdnými hosty nechyběli dále Tom Cruise, Salma Hayeková, Jason Statham nebo Gordon Ramsay.

Beckhamová oslavovala tak vehementně, že ji manžel, kterého čeká padesátka příští rok, musel o půl třetí ráno doslova vynést na zádech. Nemohla za to však společenská únava, ale nedávné zranění kotníku, kvůli kterému na svoji oslavu dorazila s berlemi.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Splněný sen Simony Stašové i Lucie Bílé: Musel to zařídit někdo nahoře, rozplývá se herečka

Tagy: