Hiltonová poprvé ukázala snímky vytoužené dcery. Dojala i nemocnou herečku Blairovou

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová poprvé světu ukázala dceru London, která se narodila 11. listopadu minulého roku. Na sociální síti Instagram sdílela několik fotografií z rodinného focení. Na nich nechybí manžel Carter Reum ani syn Phoenix. Řada slavných tváří snímky pochválila, nechyběl například komentář od Salmy Blairové či Demi Lovatové.

„Představuji vám London Marilyn Hilton-Reum,“ napsala v pátek dědička hotelového impéria Paris Hiltonová v příspěvku na sociální síti Instagram, ve kterém vůbec poprvé ukázala svoji holčičku.

ČTĚTE TAKÉ: Taylor Swift je nezajímavá, Madonnu nesnáším. Vdova po Kurtu Cobainovi zpražila popové hvězdy

„O tom, že budu mít dceru pojmenovanou London, jsem snila odjakživa. Jsem tak vděčná, že ji mám,“ radovala se dvojnásobná maminka. „Užívám si každý moment, který s ní trávím. Společně s Phoenixem mi moji andílci ukázali lásku, o které jsem ani netušila, že může být tak hluboká, než jsem se stala jejich matkou,“ rozplývala se Hiltonová, která příchod holčičky oznámila minulý rok v listopadu.

Hiltonová se snažila dcerku držet od záře reflektorů co nejdéle, protože chce pro své děti co nejvíce soukromí, které ona sama nemá. „Přijde mi, že můj život byl se vším všudy tolik veřejný. Takže svoji holčičku si chci nechat pro sebe. Ale světu ji ukážu brzy, protože se všichni neustále ptají,“ prozradila začátkem dubna magazínu E! News.

„Celý můj byl jako napadený,“ svěřila se v rozhovoru pro magazín Rolling Stone v březnu 2023 nedlouho poté, co oznámila příchod prvorozeného syna Phoenixe. „Pro své dítě jsem jen chtěla, aby přišlo na svět a zkrátka tu bylo... Aby nemuselo čelit veškeré té divné pozornosti,“ vysvětlila tehdy. Oba potomci Hiltonové a Reuma přišli na svět prostřednictvím náhradní matky.

Rozkošné rodinné fotky, na nichž Hiltonová ukázala London po pěti měsících od jejího narození, ihned začaly komentovat tisíce fanoušků včetně mnoha slavných tváří. „Dva andílci,“ napsala například herečka Dakota Fanningová. Přidala se také herečka Kyle Richardsová. „Teď pláču. Moc vás všechny miluji,“ vzkázala Richardsová.

Komentář přidala také hvězdná herečka Salma Blairová, která bojuje s roztroušenou sklerózou. „Nejúžasnější rodina. Miluji vás. Vítej do rodiny, London,“ napsala Blairová, která zazářila například ve snímku Pravá blondýnka.

Fotografie ocenila třeba i herečka Ashley Bensonová či zpěvačky Bebe Rexha a Demi Lovatová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Splněný sen Simony Stašové i Lucie Bílé: Musel to zařídit někdo nahoře, rozplývá se herečka

Tagy:
fotografie dítě miminko rodina Instagram sociální síť Paris Hilton Paris Hiltonová Carter Reum Phoenix Hilton London Hilton London Hiltonová