Burešová natáčí s partnerem klip k nové písni. Jako by mi bylo pět, raduje se Forejt

Eva Burešová termín porodu tají

Eva Burešová nazpívala s partnerem Přemkem Forejtem duet

Eva Burešová nazpívala píseň Žena z oceli, ke které nyní v Táboře natáčí videoklip. Rozhodla se do něj obsadit i svého partnera a otce dítěte, které se pozvolna chystá na svět, kuchaře Přemka Forejta. O tom, že je mezi nimi opravdová láska, rozhodně při natáčení i po něm nebylo pochyb. Vlastně ani nemuseli nic hrát. Přemek chránil svou těhotnou ženu jako pravý rytíř. Vzniknout tak má jejich společná vzpomínka na druhé těhotenství.

„Chytá to velké parametry, je to obrovská zodpovědnost. Všechno funguje perfektně, tým je špičkový,“ popsal natáčení klipu zpěvák Václav Noid Bárta, se kterým Burešová opakovaně spolupracuje. „Je to nádherný, čekala jsem, že to bude veliké, ale je to mnohem kouzelnější, než jsem tušila. Přemkovi to strašně sluší, líbí se mi to,“ popsala své dojmy sama zpěvačka.

Herecký výkon šéfkuchaře Přemka Forejta ocenil i Bárta. „Je úplně skvělej, strašně ho to baví. To je základ úspěchu. Umí se hýbat a umí i hrát, mám z toho radost,“ dodal Bárta.

V klipu vystupují rytíři, jedním z nich je i Forejt. Ten ale přiznal, že je to poprvé, co držel v ruce meč. „Držím to jako vemeno, ale baví mě to. Když se točí bojové scény, tak je to, jako kdyby mi bylo zase pět, strašně si to užívám,“ přiznal Forejt.

„Byl jsem konsternovaný tím, jak dokážou lidi být šikovní,“ uvedl lektor šermu Petr Argo Nůsek. Forejt se ale ke své partnerce chová jako rytíř i mimo natáčení. Přiznává, že nyní, když je Burešová těhotná, má o ni ještě větší strach. „Eva hlídá něco, na co se všichni těšíme, musím ji opatrovat,“ řekl.

Tagy: