Zagorová: Nebudu lhát, že je všechno senzační. Jak s Margitou oslavili perlovou svatbu?

Hana Zagorová.

Rozhovor s Hanou Zagorovou po návratu z nemocnice

V pátek byla zpěvačka Hana Zagorová po 14 dnech propuštěna z nemocnice. Její stav se prý zlepšuje. S manželem Štefanem Margitou oslavila třicáté výročí svatby a plánuje nové album.

Zpěvačka Hana Zagorová byla v pátek propuštěna z Ústavu hematologie a krevní transfuze, kde strávila čtrnáct dnů poté, co zkolabovala. „Je to něco jiného, když se probouzím doma, než když se probudím a oni mi dělají náběr krve, to je nesrovnatelné,“ popsala Zagorová.

Lékaři se o ni prý výborně starali. „Oni jsou senzační, strefila jsem se do termínu, kdy Ústav hematologie a krevní transfuze slavil sedmdesátileté výročí. Bylo to fajn, jsou tam senzační doktoři i sestry. Bylo o mě nádherně postaráno,“ sdělila zpěvačka.

Fanoušky samozřejmě zajímalo, jestli je Zagorová již v pořádku a zda plánuje vystupovat. „Kdybych chtěla lhát, tak řeknu, že je všechno výborné a senzační a můžu zítra udělat koncert. Tak to ale ještě není. Bojuju a je to čím dál lepší,“ řekla.

V pondělí se konal křest nového alba Michala Kindla, kde měl být i manžel Zagorové Štefan Margita. Když ale nedorazil, objevily se spekulace, že je Zagorová opět v nemocnici. „To už je normální, já už se tím neznepokojuji,“ řekla zpěvačka s tím, že šlo jen o změnu termínu kontroly a mrzí ji, že na křtu nemohla být. Na transfuse dochází Zagorová pravidelně. „To chodím v podstatě celý život, již od roku 1969. Když to má režim, tak je to v pořádku. Někoho bolí zuby, někdo zápasí s krvinkami,“ vysvětlila.

Když Zagorovou v pátek propustili z nemocnice, měli s manželem 30. výročí svatby, tedy takzvanou perlovou svatbu. „Štefan vypil skleničku prosecca a já jsem se jen jednou napila. Bylo to bezvadné. My slavíme každý den tím, že jsme spolu. Mít vedle sebe takového hodného člověka je báječné, mám úžasného muže,“ líčila zpěvačka a naznačila, že plánuje nové album. „Včera jsem přemýšlela o písničkách a je to na dobré cestě,“ řekla Zagorová.

Tagy: