Felix Slováček o rakovině dcery Aničky: Máme vztek a strach. Potřebujeme hlavně štěstí

Felix Slováček si také nechal předpovědět z run, co ho čeká a nemine.

Felix Slováček se svěřil, jak vnímá situaci kolem nemoci své dcery Aničky

Hudebník Felix Slováček poprvé promluvil o nemoci své dcery Aničky. Nemoc spolu s ní prožívají s Dagmar Patrasovou už podruhé, poprvé ji Slováčková porazila v roce 2019. Hudebník redakci Showtime exkluzivně prozradil, že má vztek, ale i strach a že bude Anička potřebovat hlavně štěstí.

„Anička je veliká bojovnice. Samozřejmě, že každá nemoc má svůj čas a dostává člověka do stavů, které si třeba ani nechce připustit,“ řekl Slováček exkluzivně pro Showtime. Jeho dceři lékaři před čtyřmi lety diagnostikovali nádor na prsu, tentokrát se jedná o tumor na plicích.

ČTĚTE TAKÉ: Dojatá Anička Slováčková děkuje za podporu: Věřím, že všechny těžkosti zvládneme

Nemoc lékaři objevili i díky její noční můře. „Anička měla nějaký šílený sen, že mám něco s plícemi a pod pravou lopatkou obrovskou díru. Tak jsem se trochu polekal a přihlásil se k paní doktorce Čermákové na plicní oddělení. Ona mě zrentgenovala a řekla, že jsem zcela zdravý,“ svěřil se Slováček.

Na druhý den ale pro jistotu přišel znovu, tentokrát s Aničkou. Ihned na rentgenu bylo prý vidět, že něco není v pořádku. Po dalších testech jí lékaři potvrdili nádor na plíci. Když smutnou zprávu Slováček uslyšel poprvé, bylo mu prý do breku. Rychle se z toho ale oklepal a snažil se Aničce co nejvíc pomoct.

„Stejně jako Anička pociťuju vztek, ale zároveň mám i strach. A myslím, že budeme potřebovat hodně štěstí,“ přiznal hudebník. S rakovinou bojovala herečka a zpěvačka již v roce 2019. Tenkrát ji porazila, nyní se však prý vrátila o něco silnější.

„Teď mě čeká léčba, o které toho zatím moc nevím. Budou to nějaké chemoterapie a k tomu další věci, přesné informace se dozvím časem,“ uvedla Slováčková s tím, že detaily svého zdravotního stavu si chce nechat pro sebe. Její otec však Showtime řekl, že v pátek začala chodit na chemoterapii.

První měsíc poté, co se dozvěděla, že se jí nemoc vrátila, prý po svých rodičích chtěla, aby o tom veřejně nemluvili. „Ale když už to na koncertu před pár dny dala sama do éteru, můžeme si o tom povídat horem dolem. Důležité je, aby přišlo štěstí a byla zase zdravá,“ dodal Slováček.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Anička Slováčková poděkovala fanouškům za podporu. Věří, že nemoc znovu přemůže

Tagy: