Ikona Padesáti odstínů šedi se zasnoubila, chce být matkou. O ruku ji požádal hvězdný zpěvák

Frontman kapely Coldplay Chris Martin se zasnoubil s hvězdou filmu Padesát odstínů šedi Dakotou Johnsonovou. Zpěvák herečku požádal o ruku po šestiletém vztahu. Podle zdroje z jejich blízkého okolí, který promluvil pro web Mirror, dostali snoubenci požehnání i od muzikantovy bývalé manželky a herečky Gwyneth Paltrowové.

„Pár se před časem zasnoubil, radostnou novinku zatím před veřejností tutlal. O zasnoubení však už mluví se svým okolím. Jsou do sebe zbláznění od prvního dne, takže tento krok byl nevyhnutelný,“ potvrdil zdroj pro web Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Podivná závěť herce Gambona. O milence a matce jeho synů se nemluví, rozhodl filmový Brumbál

Chris Martin a Dakota Johnsonová se podle něj zatím do samotného plánování svatby příliš nehrnou. „Užívají si ale, že už jsou oficiálně zasnoubeni,“ doplnil.

Snoubenci podle portálu měli dokonce dostat požehnání i od bývalé manželky Chrise Martina, Gwyneth Paltrowové, i jejich dvou dětí, Apple a Mosese.

Johnsonová se těší na mateřství

Zpráva o zasnoubení frontmana hudební skupiny Coldplay a hollywoodské herečky přišla krátce poté, co Johnsonová v rozhovoru pro magazín Bustle řekla, že touží stát se matkou.

Během interview řekla, že velmi miluje děti svého snoubence Apple a Mosese. „Miluji je celým svým srdcem, jako by na tom záležel celý můj život,“ řekla čtyřiatřicetiletá herečka.

„Mateřství jsem otevřená. Dostala jsem se do situace, kdy chci zažít všechno, co mi život nabízí,“ svěřila se. „Jakožto žena si říkám, že je to kouzelná věc. Jestli se to má stát, jsem pro. Nejsme tu na dlouho, takže jestli mám být matkou, ať se tak stane,“ řekla.

Sedmačtyřicetiletý Martin s Paltrowovou byli manželé jedenáct let, v roce 2014 veřejně oznámili rozchod. Rozvod byl oficiálně uzavřen o dva roky později. V roce 2017 se populární zpěvák dal dohromady s dcerou herců Dona Johnsona a Melanie Griffithové. Dakota Johnsonová nikdy předtím vdaná nebyla, randila ale například s modelem Matthewem Hittem nebo hercem Jordanem Mastersonem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Soukalová se v tichosti zasnoubila. Už nemám tajemství, řekla na premiéře jejího dokumentu

Tagy: