Gigi Hadid skončila za mřížemi. Za pašování drog na Kajmanské ostrovy si vysloužila pokutu

Americká modelka Gigi Hadidová skončila ve vazbě kvůli pašování marihuany. Drogy byly nalezeny během celní kontroly na Kajmanských ostrovech, kam se s kamarádkami vydala na dovolenou. Informaci potvrdil zástupce modelky magazínu People. Gigi musela zaplatit pokutu, fanouškům na sociální síti dala vědět, že vše dopadlo dobře a dovolenou si užívá.

„Gigi cestovala s marihuanou legálně zakoupenou na lékařský předpis v New Yorku,“ řekl mluvčí krásky pro magazín People.

ČTĚTE TAKÉ: Náhodné setkání ve světové metropoli? Leonardo DiCaprio představil známost rodičům

Topmodelku zadrželi 10. července na Kajmanských ostrovech, protože u ní našli během letištní kontroly marihuanu i kuřácké náčiní. Podle portálu Page Six cestovala se svou kamarádkou Leah Nicole McCarthyovou.

Osmadvacetiletá Gigi byla společně s Leah zatčena a převezena do vazby. Web Cayman Marl Road uvedl, že množství drogy bylo relativně malé a jen pro osobní spotřebu. V cele se dívky dlouho nezdržely a brzy byly propuštěny na kauci.

O dva dny později proběhlo soudní líčení, kde Gigi přiznala svoji vinu. Musela však zaplatit pokutu ve výši 1 000 dolarů, v přepočtu zhruba 21 tisíc korun. To pro movitou supermodelku nebyl žádný problém, navíc když je dcerou vlivného realitního developera a miliardáře Mohameda Hadida. Žádnému dalšímu obvinění nebude čelit ani ona, ani její kamarádka.

Dovolenou si užívá

Pohádkovou dovolenou na Kajmanských ostrovech si modelka užívá plnými doušky. Nedlouho po incidentu o sobě dala vědět svým fanouškům prostřednictvím sociální sítě Instagram. „Všechno je v pořádku,“ napsala Hadid k příspěvku, kde sdílela snímky z okouzlující destinace.

Některým fanouškům se zdá být celá situace úsměvná, protože se jim zdá, že si modelka se zatčením moc hlavu neláme. „Ještě míň by ji to zajímat nemohlo. Vtipné,“ okomentovala fanynka snímky z dovolené, ze kterých je zřejmé, že se modelka skvěle baví. „Opravdu komické by bylo, kdyby sdílela fotku s jointem,“ napsala obdivovatelka Gigi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Luxus? Ne, ukazuji jen svůj život, přiznala Cibulková. Tenis šel stranou, čas věnuje rodině

Tagy: