Království herce Zounara: K moderní vile přibyl bazén a terasa. Nahlédněte do jeho soukromí

Herec Martin Zounar si pořídil útulný, velmi moderně zařízený dvoupodlažní dům na klíč. Jeho luxusní bydlení zahrnuje i velkou letní terasu nebo bazén. Nahlédněte do jeho soukromí.

Martin Zounar si splnil svůj sen a zakoupil krásný dům daleko od centra města. Pro CNN Prima NEWS uvedl, že největší energii mu kromě práce a rodiny dodává právě budování domova.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová si zařídila chalupu jako z pohádky. Nahlédněte do její hájenky v Českém ráji

„Jsem vlastně kluk z vesnice, můj děda byl v Orlických horách snad poslední kulak. Spoustu věcí kolem domu i zahrady si umím udělat sám,“ uvedl herec. Má rád čistý bílý styl s přírodními prvky. Interiér jeho domu velmi moderně zařízen, obývací pokoj má spojen s kuchyní, kterou si zařídil přesně podle svých představ. Dbal především na to, aby všechny spotřebiče měl pěkně po ruce.

Na zahradě rád griluje

Po pěti letech od nastěhování přibyl i bazén a nová letní terasa. „Od května do konce září jsme v podstatě pořád venku,“ přiblížil Zounar. Přes léto na zahradě velmi rád griluje. Přípravu jídla má v genech. Jeho maminka i babička patřily k vynikajícím kuchařkám a zahanbit se nenechal ani jeho tatínek, slavný herec Miroslav Zounar, kterého nejvíce proslavila postava předsedy Rádla v komediích Zdeňka Troška Slunce, seno...

„Táta skvěle připravoval ryby,“ zavzpomínal Martin, kterého momentálně můžeme vídat jako moderátora nové zábavné show TV Prima Hubne celá vesnice. Tento pořad přibližuje příběhy obyčejných lidí, reprezentovaných dobrovolnými hasiči, kteří jsou ve velké většině případů srdcem české vesnice. Podaří se jim před televizními kamerami zabodovat, zlepšit si kondičku a odnést výhru ve výši půl milionu korun?

MOHLO VÁM INIKNOUT: Nahlédněte do luxusního domu fotbalisty Davida Limberského. Fitness, bazén i pivní sklípek se saunou:

Tagy: